Renske de Vries - OranjeWoud

27 november, RodenburgTheater in LEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

OranjeWoud: een theatervoorstelling over de onmacht van een meisje wanneer je ouders scheiden. Script Jos Spijkers Spel Renske de Vries OranjeWoud is een theatervoorstelling over de onmacht van een meisje wanneer je ouders scheiden. Hoe je door te zwijgen en te schrijven jezelf probeert te blijve...

Lees meer

OranjeWoud: een theatervoorstelling over de onmacht van een meisje
wanneer je ouders scheiden.
Script Jos Spijkers
Spel Renske de Vries

OranjeWoud is een theatervoorstelling over de onmacht van een meisje wanneer je ouders scheiden. Hoe je door te zwijgen en te schrijven jezelf probeert te blijven. Over een kind dat puber en volwassen wordt, op zoek naar het zorgeloze en vrije dat ze ooit is verloren.

Het script is gebaseerd op teksten van Renske de Vries. Zij is opgegroeid in Oranjewoud. Vanaf haar kindertijd schreef ze gedichten en verhalen. Als een spel met woorden en letters die voor haar hele werelden opriepen, die haar binnenste vertaalden en woorden gaven aan wie ze was.

Script en regie: Jos Spijkers
Spel: Renske de Vries
Saxofoon: Ria Keijzer

Jos Spijkers is artistiek leider van Stichting ’t Zwerk. In 2021 werd hij verkozen als winnaar van de Gelderse Bokaal de cultuurprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds in Gelderland, vanwege zijn rol als pionier op het gebied van cultuurparticipatie. De jury prees de manier waarop hij samenwerkt met mensen van verschillende leeftijden, achtergronden en culturen. Hij noemt zijn voorstellingen ‘theatrale documentaires’ omdat hij werkt met spelers die hun eigen verhaal inzetten in een voorstelling. Mensen bij wie iets op het spel staat.

Oranjewoud is te zien in kleine theaters en huiskamers in de gemeente Westerkwartier, Groningen en Drenthe.Entree: €10 reserveren via mail renskedevries@home.nl of 06 52 285 285

Alleen contante betalingen, geen pin aanwezig.

Inloop vanaf 14.30

eerst volgende optreden 11 december 15.00 Lettelberterdijk1 Lettelbert

Lees minder

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

Waar is het?

RodenburgTheater
Rodenburg 1B
9351 PV LEEK
www.rodenburgtheater.nl
info@rodenburgtheater.nl

€ 10,00