Repair Café

25 juni, Bibliotheek Drachten | Smallingerland in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kapotte spullen weggooien? Mooi niet! Kom naar het Repair Café en draag bij aan een duurzamere wereld én bespaar kosten. Broodroosters, dvd-spelers, lampjes, laptops, kleding, poppen, knuffels, speelgoed, Senseo-apparaten… alles wat het niet meer doet, is welkom. Repair Cafés zijn gratis toegankeli...

Lees meer

Kapotte spullen weggooien? Mooi niet! Kom naar het Repair Café en draag bij aan een duurzamere wereld én bespaar kosten.

Broodroosters, dvd-spelers, lampjes, laptops, kleding, poppen, knuffels, speelgoed, Senseo-apparaten… alles wat het niet meer doet, is welkom. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren.

Elke tweede* én laatste zaterdag van de maand staan onze deskundige vrijwilligers, zoals een elektricien en naaister voor je klaar om je te helpen met repareren. De poppendokter** is alléén op de laatste zaterdag van de maand aanwezig!

Let op: in verband met corona moeten de te repareren spullen schoon aangeleverd worden.

Je betaalt alleen de onkosten voor het materiaal dat gebruikt of besteld wordt. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 13:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: Je betaalt alleen de onkosten voor het materiaal dat gebruikt of besteld wordt. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld..

Waar is het?

Bibliotheek Drachten | Smallingerland
Museumplein 1
9203 DD DRACHTEN
www.bibliotheekdrachten.nl

gratis