Rhonda

3 maart 2023, Het Bolwerk (Noorderkerkzaal) in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De soulvolle en expressieve stem van Milo Milone in combinatie met het nonchalante spel van de muzikanten om haar heen en de sferische klanken waren in 2012 gelijk een voltreffer. Fans van allerlei muziekgenres – van northern soul tot funk en pop – sloten het nieuwe Rhonda gelijk in hun hart. De ...

Lees meer

De soulvolle en expressieve stem van Milo Milone in combinatie met het nonchalante spel van de muzikanten om haar heen en de sferische klanken waren in 2012 gelijk een voltreffer.

Fans van allerlei muziekgenres – van northern soul tot funk en pop – sloten het nieuwe Rhonda gelijk in hun hart.

De groep komt voort uit de (garage)rock/powerpop-formatie Trashmonkeys, in 1998 opgericht en onder andere het voorprogramma van namen als The Hives en The Hellacopters.

Rhonda's debuutalbum Raw Love ontving in 2014 lovende recensies, waarbij de Amy Winehouse-achtige stem van Milo (check de single 'Camera') alom werd geprezen. Drie later was ook Wire een succes, in 2019 gevolgd door You Could Be Home Now met de single 'So Wrong'.

De band heeft meerdere succesvolle tournees achter de rug. In 2014 verzorgde Rhonda onder meer het voorprogramma van 'modfather' Paul Weller. Een uitverkochte show met het Babelsberg Film Orchestra in 2015 is een van de vele andere hoogtepunten.

Dat een nieuwe plaat onlangs het levenslicht zag, mag een klein wonder worden genoemd. De beperkingen die voortvloeien uit de coronamaatregelen stelden de neo-soulband uit Noord-Duitsland behoorlijk op de proef. Een flinke domper, want in maart 2020 was met 'Santa Barbara' nog een heerlijke nieuwe single uitgebracht. Dat Milo in Los Angeles woont, maakte alles nog complexer.

Maar met de coronacrisis kwam ook de nodige creativiteit los. Door te zoomen en het heen en weer sturen van opnames ontstond beetje bij beetje het vierde album: Golden Days. Heel toepasselijk vormt het verlangen naar menselijk contact de rode draad op de zoete en tegelijk sombere plaat vol heerlijke soul-, pop- en filmmuziek.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 3 maart 2023 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 15.00

Waar is het?

Het Bolwerk (Noorderkerkzaal)
Oud Kerkhof 11
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 17,50