Rhythm of the Dance - The Christmas Show

7 januari 2023, Cultuurhuis De Klinker in WINSCHOTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zin om de kerstdagen eens in Ierse sferen te vieren? Dat is dit je kans. Al jaren staat deze authentieke Ierse dansvoorstelling rond de kerstperiode in de Nederlandse theaters. Rhythm of the Dance staat natuurlijk garant voor een spektakel waar elke Ier zijn goedkeuring aan zou geven. Al ruim twinti...

Lees meer

Zin om de kerstdagen eens in Ierse sferen te vieren? Dat is dit je kans. Al jaren staat deze authentieke Ierse dansvoorstelling rond de kerstperiode in de Nederlandse theaters. Rhythm of the Dance staat natuurlijk garant voor een spektakel waar elke Ier zijn goedkeuring aan zou geven. Al ruim twintig jaar klapt, stampt en danst de groep de sterren van de hemel en verzorgt wervelende shows vol livemuziek, fantastische kostuums en opzwepende dans.

Tijdens ‘The Christmas Show’ brengt een groep jonge dansers en danseressen – voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-show – livemusici en vocalisten het Ierse culturele erfgoed op meeslepende wijze over het voetlicht. Geen betere manier om tijdens de donkere dagen een beetje warm te worden dan bij Rhythm of the Dance in kerstsfeer. Vrolijk kerstfeest, of zoals de Ieren zeggen: Nollaig Shona Duit.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 7 januari 2023 : 20:15 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 35.00

Waar is het?

Cultuurhuis De Klinker
Mr. D.U. Stikkerlaan 251
9675 DG WINSCHOTEN
0597 700270
www.indeklinker.nl
info@indeklinker.nl

€ 35,00