Rhythm of the Dance - The Christmas Show

2 januari 2023, MartiniPlaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ierse topartiesten brengen op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht. Terug van weggeweest Meer dan 10 jaar stond deze authentieke Ierse dansvoorstelling jaar na jaar tijdens de Kerstperiode in de Nederlandse theaters. En met ...

Lees meer

Ierse topartiesten brengen op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht.

Terug van weggeweest
Meer dan 10 jaar stond deze authentieke Ierse dansvoorstelling jaar na jaar tijdens de Kerstperiode in de Nederlandse theaters. En met veel succes; enthousiast publiek, groeiend aantal bezoekers en uitverkochte zalen. Na een tijdje van afwezigheid zijn ze eindelijk weer te zien in Nederland. Een dansvoorstelling zoals deze volgens de Ieren zou moeten zijn; een traditioneel spektakel vol opzwepende dans en live gespeelde muziek.

Origineel en spectaculair
In ‘Rhythm of the Dance’ brengen jonge Ierse topartiesten op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht. Laat u in vervoering brengen door de dansers en danseressen - voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows, aangevuld met live musici en vocalisten. Weergaloos.

Een dansspektakel in kerstsfeer
Rhythm of the Dance trok de afgelopen twintig jaar al meer dan 14 miljoen toeschouwers uit 52 verschillende landen, verdeeld over vier continenten. Beleef dit meeslepende dansspektakel in kerstsfeer. Een onvoorstelbaar avondje uit in de donkerste dagen van het jaar.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 2 januari 2023 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 36.70
Kinderen : € 36.70 (t/m 18 jaar)

Waar is het?

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl

€ 36,70