Richard de Waardt - De wereld rond in 15 liedjes

21 augustus, Hippolytuskerk in MIDDELSTUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Richard de Waardt is stadsbeiaardier van Rotterdam, geeft daarnaast carillonconcerten in binnen- en buitenland. De commissie Hemony Beiaard Middelstum is blij dat Richard de Waardt na een concertreeks in Polen(o.a. Gdansk) naar Middelstum wilde komen. Voor Rotterdam verzamelde Richard in 2019 same...

Lees meer

Richard de Waardt is stadsbeiaardier van Rotterdam, geeft daarnaast carillonconcerten in binnen- en buitenland. De commissie Hemony Beiaard Middelstum is blij dat Richard de Waardt na een concertreeks in Polen(o.a. Gdansk) naar Middelstum wilde komen.

Voor Rotterdam verzamelde Richard in 2019 samen met burgemeester Aboutaleb en 50 basisschoolleerlingen voor elke nationaliteit(+/- 170) in de Maasstad één kinderliedje of volksliedje voor het Groot Rotterdams Songbook. Het programma voor dit concert heeft daar vast mee te maken; 'De wereld rond in 15 liedjes'. Al spelend zal Richard zich een troubadour voelen, het ligt dan ook voor de hand dat hij besluit met “De Troubadour” van Lenny Kuhr na een keur van liedjes uit o.a. Turkije, Korea, Curaçao, Argentinië, België, Syrië, China, Ecuador, Canada, VS, Israël, Oekraïne.

Prachtige wereldmuziek in het Asingapark, een mooie luisterplek met weinig storende geluiden van verkeer enzovoort. Er staan stoelen, er is gratis koffie of thee met Groninger koek en het is meestal heel mooi weer. De beiaardier is via een beeldverbinding op een monitor te zien.

Kortom kom luisteren en kijken in het park op zondag 21 augustus. Luistert u in de tuin kom dan tegen het einde van het concert naar het Asingapark om de beiaardier een welverdiend applaus te geven, beiaardiers waarderen deze traditie in Middelstum zeer, meestal leveren ze de sleutel in na hun werk en horen niets van de waardering van de toehoorders, dat doen we in Middelstum anders.

Zie voor het volledige programma www.carillonmiddelstum.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 21 augustus 2022 : 14:00 - 15:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: bus voor gift.

Waar is het?

Hippolytuskerk
Concordiaplein 1
9991 BB MIDDELSTUM

gratis