uitverkocht

Richard Groenendijk - Voor iedereen beter

19 januari 2023, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Richard Groenendijk is vol inspiratie terug in het theater met een gloednieuwe show. Het wordt wederom een hilarische avond! Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling 'Om Alles!' in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen e...

Lees meer

Richard Groenendijk is vol inspiratie terug in het theater met een gloednieuwe show. Het wordt wederom een hilarische avond!

Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling 'Om Alles!' in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!

Richard Groenendijk is vol inspiratie terug in het theater met een gloednieuwe show. Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk wel. 'Voor iedereen beter' is een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

Lees minder

Data en tijden

do 19 januari 2023 : vanaf 20:00 ( uitverkocht )

Prijzen

Volwassenen : € 28.00

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl