Rick de Leeuw & band

20 november, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In de jaren ’90 was Rick de Leeuw met zijn Tröckener Kecks toonaangevend voor de Nederlandstalige rockmuziek. Bevlogen, energiek en origineel: in de jaren ’90 was Rick de Leeuw met zijn Tröckener Kecks toonaangevend voor de Nederlandstalige rockmuziek. Samen met Thé Lau van The Scene baande hij een...

Lees meer

In de jaren ’90 was Rick de Leeuw met zijn Tröckener Kecks toonaangevend voor de Nederlandstalige rockmuziek.

Bevlogen, energiek en origineel: in de jaren ’90 was Rick de Leeuw met zijn Tröckener Kecks toonaangevend voor de Nederlandstalige rockmuziek.
Samen met Thé Lau van The Scene baande hij een weg voor bekende bands als Van Dik Hout en Bløf en bands als Noordkaap en Gorki uit België namen een voorbeeld aan hem. Vele zomers graasde hij met de Kecks de festivalweides van Nederland en Vlaanderen af en werd hij de soundtrack van deze generatie.

Nu is hij terug met ‘Zonder Omweg’ en maakt hij zijn terugkeer naar de frontlinie van de Nederlandstalige rockmuziek. Deze schreef hij samen met Zornik’s Koen Buyse en de Mens Frank Vander Linden, elf nummers over heimwee, seks, wreedheid en verlangen. Soms duister, dan weer uitbundig, altijd intens. Robuust en poëtisch en bij vlagen heerlijk vilein. Sober, puur en recht op het doel, zonder omweg. Met een tournee met de hoogtepunten uit zijn rijke repertoire. Van ‘Nu Of Nooit’ tot ‘we Vieren’. Een mooie mix van oud en nieuw.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 20 november 2021 : vanaf 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 18.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 18,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader