Ritme

2 juli t/m 22 augustus, Kunstwerk! in de Stellingen (ingang 't Buurthuus) in NOORDWOLDE FR

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In het voormalige “rotandorp” NOORDWOLDE op de grens van Drenthe, start Kunstwerk! in de Stellingen (KWIDS) na een gedwongen onderbreking van maanden met veel enthousiasme het nieuwe expositieseizoen 2021 met de Zomer Expositie rond het thema RITME. Inmiddels is het KWIDS-initiatief al 10 jaar een...

Lees meer

In het voormalige “rotandorp” NOORDWOLDE op de grens van Drenthe, start Kunstwerk! in de Stellingen (KWIDS) na een gedwongen onderbreking van maanden met veel enthousiasme het nieuwe expositieseizoen 2021 met de Zomer Expositie rond het thema RITME.

Inmiddels is het KWIDS-initiatief al 10 jaar een vaste speler in de Friese kunstscene en hebben honderden kunstenaars, grotendeels uit de drie Noordelijke provincies, de mogelijkheid gekregen om hun werk te laten zien en ook te verkopen.Veel kunstenaars hebben door hun deelname een bredere aanzet kunnen geven aan hun bekendheid.

KWIDS Noordwolde organiseert sinds 2010 drie maal per jaar groepsexposities met gemiddeld 15 exposanten per tentoonstelling. Exposities omvatten in principe alle disciplines van kunstbeoefening.

Daarnaast organiseerde het vrijwilligersinitiatief in het afgelopen jubileumjaar een goed bezochte 1ste Kunstroute door Noordwolde en dit jaar staat o.a. ook de uitgestelde Kunstveiling “Biezonder Bevonden” op het programma.

Lees minder

Links

Data en tijden

vrijdag 2 juli 2021 t/m zondag 22 augustus 2021

zondag : 13:00-17:00
vrijdag : 13:00-17:00
zaterdag : 13:00-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Kunstwerk! in de Stellingen (ingang 't Buurthuus)
Hoofdstraat Oost 34
8391 AW NOORDWOLDE FR

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader