Rob Heron & the Tea Pad Orchestra

10 september, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tuinconcert. Blues. Country. Rock 'n roll. Het Podium en De Tamboer organiseren voor de vierde keer een reeks tuinconcerten in de gezellige tuin van het theater. Geniet in de open lucht van de ontspannen sfeer en heerlijke muziek. Rob Heron & the Tea Pad Orchestra Western, swing, blues, country,...

Lees meer

Tuinconcert. Blues. Country. Rock 'n roll.

Het Podium en De Tamboer organiseren voor de vierde keer een reeks tuinconcerten in de gezellige tuin van het theater. Geniet in de open lucht van de ontspannen sfeer en heerlijke muziek.

Rob Heron & the Tea Pad Orchestra

Western, swing, blues, country, rock-‘n-roll: in welk genre-hokje je de band stopt maakt deze mannen niet uit. Zolang je maar weet dat ze 100% oprechte muziek maken, waar ze zich volledig instorten. Rob Heron & the Tea Pad Orchestra ademen muziek en nodigen je uit om je te laten onderdompelen in hun wereld.

Hun verhaal begon zo’n tien jaar geleden, toen vier studievrienden samen live begonnen te spelen vanuit Newcastle Upon Tyne. Met een veelvoud aan de meest uiteenlopende muzikale invloeden, van Hank Williams tot Django Reinhardt en van Tom Waits tot the Beatles, klinkt de band volledig als zichzelf. Rob Heron & the Tea Pad Orchestra blijft de unieke swingstijl altijd opnieuw veranderen.

Hun enthousiasme en passie voor muziek komt tot uiting op vier fantastische albums, die de band sinds 2012 uitbracht. Met hun optredens op festivals in het Verenigd Koninkrijk en Europa verzamelden ze een steeds grotere schare fans om zich heen. Maak je klaar voor een heerlijk optreden door Rob Heron, Tom Cronin, Colin Nicholson, Ted Harbot en Paul Archibald.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 september 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 17,50