Rob Vollewens en Jan Willem Maris

3 april t/m 25 april, Kunstlokaal No8 in JUBBEGA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De tweede tentoonstelling van dit jaar in Kunstlokaal No8 wordt gevuld met een installatie van Rob Vollewens en Jan Willem Maris. 'Homo Ludens' bestaat dit keer uit een duo dat de confrontatie met de ruimte eensgezind is aangegaan. Over ruimte gaat het, en spelen met volumes, licht, inhoud. Een oor...

Lees meer

De tweede tentoonstelling van dit jaar in Kunstlokaal No8 wordt gevuld met een installatie van Rob Vollewens en Jan Willem Maris.

'Homo Ludens' bestaat dit keer uit een duo dat de confrontatie met de ruimte eensgezind is aangegaan. Over ruimte gaat het, en spelen met volumes, licht, inhoud. Een oord om in rond te dwalen of te verblijven.

Op afspraak bent u hartelijk welkom, reserveer een tijdslot op: https://www.kunstlokaalno8.nl/tentoonstellingen-hedendaagse-kunst/maak-een-afspraak/.

Rob Vollewens, Breda, 1953. TH-bouwkunde, Delft, propaedeuse. Woont en werkt in Almere.

Oord:
Een maakbare omgeving van schetsmatige, architectonische vormen. Hoe genaakbaar zijn de bouwwerken die Rob Vollewens ons voorlegt?
Het zijn haast zuiver modernistische volumes die een onbestemde stad neerzetten, opgetrokken uit het overschot van verpakkingen.

In aanbouw of vervallen? Wellicht een belofte of herinnering, de echo van de tijd. In de polder weerklinkt de sociale roep om een warme invulling van de lege, stille ruimten.

Jan Willem Maris,1952, Djakarta. Academie Minerva, Groningen. Woont en werkt in Amsterdam.

Verblijf:
Anonieme interieurs tussen vertrek en aankomst. Doorgangshuizen die de reiziger dekking bieden, een schuilplaats voor de vallende nacht. Zonder enig teken van leven te schilderen verkent

Jan Willem Maris het licht dat een oponthoud van onbepaalde duur verzacht en kleurt. Stralend van een gloedvolle, doordringende zon biedt het onderdak voor het moment, tussentijd van een enorme ruimte. Het licht beweegt en vindt plaats.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 3 april 2021 t/m zondag 25 april 2021

zondag : 13:00-17:00
vrijdag : 13:00-17:00
zaterdag : 13:00-17:00

Toelichting: 5 april ook open, op afspraak bent u hartelijk welkom, reserveer een tijdslot op: https://www.kunstlokaalno8.nl/tentoonstellingen-hedendaagse-kunst/maak-een-afspraak/.

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Kunstlokaal No8
Schoterlandseweg 55
8411 XX JUBBEGA
0516 463141
www.alles-kan.info
contact@alles-kan.info

Gerelateerde evenementen

Loader