Robert Jon & The Wreck

24 februari 2023, Het Podium in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Roots-rockjams, met whiskey doordrenkte teksten en vurige podiumshows: Robert Jon & the Wreck is één van de beste livebands uit Californië. Geniet van hun unieke southern rock, vermengd met een tikkeltje blues en soul in Het Podium! ROBERT JON & THE WRECK Sinds hun oprichting in 2011 brengt Robert ...

Lees meer

Roots-rockjams, met whiskey doordrenkte teksten en vurige podiumshows: Robert Jon & the Wreck is één van de beste livebands uit Californië. Geniet van hun unieke southern rock, vermengd met een tikkeltje blues en soul in Het Podium!

ROBERT JON & THE WRECK
Sinds hun oprichting in 2011 brengt Robert Jon & the Wreck albums uit. Naast het werken aan hun groeiende discografie, deelden ze het affiche al met grote namen als Joe Bonamassa, Sturgill Simpson en Peter Frampton. Nu is het vijftal klaar voor hun grootste werk tot nu toe.

Al jaren ontvangt RJ & the Wreck lovende recensies en worden ze met open armen ontvangen. Zo werden de mannen genomineerd voor Best Rock, Best Blues en gingen ze ervandoor met de Best Live Band award op de Orange County Music Awards in 2013. "Klassiek en fris tegelijk" en de band legt "de lat hoger voor het zuidelijke genre", volgens Blues Rock Review. Bluesgitaarlegende Joe Bonamassa looft RJ & the Wreck om het "levend houden van de klassieke rock uit de jaren '60 en '70 voor nieuwere generaties".

RJ&TW opende voor Joe Bonamassa, Buddy Guy, Eric Gales, Living Colour, Chris Robinson Brotherhood, Walter Trout, Rival Sons, Sturgill Simpson en nog vele anderen. Robert Jon & the Wreck bestaat uit Robert Jon Burrison op zang en gitaar, Andrew Espantman op drums en zang, Steve Maggiora op keyboard en zang, Henry James op lead gitaar en zang en Warren Murrel op bas en zang.

Ontdek de veelzijdige southern rock waaraan Robert Jon & the Wreck net hun eigen draai geven, met meer blues en soul. Met uitstekende muzikale kwaliteiten en instrumentale virtuositeit beloven de Amerikanen in Het Podium een heerlijke show vol music, miles and whiskey!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 24 februari 2023 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

Het Podium
Schutstraat 43
7907 CA HOOGEVEEN
0528 275355
www.hetpodium.nl
info@hetpodium.nl

€ 20,00