Roder boekenmarkt

28 december t/m 29 december, Ceintuurbaan Noord in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Roder boekenmarkt gaat weer los na corona periode Na grote tegenslag t.g.v. corona in 2021 is het dan eindelijk zover. Van dinsdag 3 mei t/m donderdag 5 mei vindt de uitgestelde Roder Boekenmarkt plaats. Deze grootste overdekte boekenmarkt van Nederland vindt plaats aan de Ceintuurbaan Noord 122 e...

Lees meer

Roder boekenmarkt gaat weer los na corona periode

Na grote tegenslag t.g.v. corona in 2021 is het dan eindelijk zover. Van dinsdag 3 mei t/m donderdag 5 mei vindt de uitgestelde Roder Boekenmarkt plaats. Deze grootste overdekte boekenmarkt van Nederland vindt plaats aan de Ceintuurbaan Noord 122 en is alle dagen geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Vrijwilligers en bestuur gaan met veel energie werken aan het omvormen van de hal van de boekenmarkt en de naastliggende kledingbank tot een waar boekenparadijs. Ook zorgen zij voor een overzichtelijke presentatie van de duizenden boeken. Zo krijgen de boeken een tweede leven en ook de goede doelen worden gediend.

Ook grote collecties CD’s, CD roms, DVD’s en niet te vergeten heel veel LP’s krijgen een tweede leven bij nieuwe eigenaren. Ook puzzels en ander speelgoed zijn volop verkrijgbaar.

NIET TE VEEL MENSEN TEGELIJK BINNEN EN DAGELIJKSE AANVULLING VAN DE BOEKEN
Om opstoppingen in een overvolle boekenmarkt te voorkomen worden er gelijktijdig niet meer dan 120 mensen binnengelaten. Veel bezoekers hebben bij eerdere boekenmarkten om deze maatregel gevraagd. De vrijwilligers zullen dagelijks na 16.00 uur de boekenstellingen aanvullen om er voor te zorgen dat ook op de tweede en derde dag dezelfde boekenkwaliteit aanwezig is als op de eerste dag.

GEEN INBRENG BOEKEN.
Omdat de boekenmarkt in december 2021 niet is doorgegaan en er dus geen boeken zijn verkocht, zijn alle stellingen en magazijnen overvol. De boekenmarkt heeft geen ruimte om nieuwe boeken in te kunnen nemen. In december kunnen weer boeken worden gebracht.

TOEGANGSPRIJS
Ondanks de grote inflatie is de toegangsprijs wederom vastgesteld op 2 euro

OPBRENGST VOOR GOEDE DOELEN NU OOK VOOR SLACHTOFFERS OEKRAÏNE-OORLOG
De opbrengst van de Roder Boekenmarkt is voor de Ghana -werkgroep en de werkgroep Tsjernobyl Roden-Leek. De Tsjernobyl werkgroep heeft besloten om haar deel van de opbrengst te doneren aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Lees minder

Data en tijden

wo 28 december 2022 : 10:00 - 16:00
do 29 december 2022 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 2.00

Waar is het?

Ceintuurbaan Noord
Ceintuurbaan Noord 122 122
9301 NZ RODEN
www.roderboekenmarkt.nl
roderboekenmarkt@gmail.com

€ 2,00