Roder Jongenskoor - Concert Next Generation

14 oktober, Akerk in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dirigent en artistiek leider Rintje te Wies neemt met dit concert afscheid en wordt opgevolgd door Jaap de Kok. Rintje te Wies neemt afscheid van het Roder Jongenskoor Na ruim 16 jaar neemt artistiek leider en dirigent Rintje te Wies (1958) afscheid van het Roder Jongenskoor. In 2006 nam hij het s...

Lees meer

Dirigent en artistiek leider Rintje te Wies neemt met dit concert afscheid en wordt opgevolgd door Jaap de Kok.

Rintje te Wies neemt afscheid van het Roder Jongenskoor

Na ruim 16 jaar neemt artistiek leider en dirigent Rintje te Wies (1958) afscheid van het Roder Jongenskoor. In 2006 nam hij het stokje over van zijn voorganger en oprichter van het koor, Bouwe Dijkstra. In de periode van Te Wies maakte het koor veelvuldig buitenlandse reizen naar Denemarken, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Met name de Engelandreizen vormden een vast onderdeel van de concertagenda van het koor. In 2018 verhuisde het RJK om logistieke redenen naar Groningen.

Te Wies wordt opgevolgd door de jonge dirigent Jaap de Kok (1998). De Kok - naast dirigent ook actief als organist - studeert zang aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Het afgelopen jaar was hij al werkzaam als zangdocent bij het Roder Jongenskoor.

Op vrijdag 14 oktober 2022 organiseert het Roder Jongenskoor een concert onder de naam ‘Next Generation’, waarin de artistieke overdracht zal plaatsvinden. De kaartverkoop voor dit concert start begin september. Rintje te Wies blijft als artistiek leider en dirigent verbonden aan het Kampen Boys Choir.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 14 oktober 2022 : 20:00 - 21:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 22.50 € 20.00
Kinderen : € 15.00 (t/m 13 jaar) € 12.50 (t/m 13 jaar)

Voorverkoop: roderjongenskoor.nl; rjk.zakelijk@gmail.com; Boekhandel Van der Velde, Akerkhof, Groningen.

Waar is het?

Akerk
Akerkhof 2
9711 JB GRONINGEN
050 3123569
www.akerk.nl
info@groningerkerken.nl