Roegzand

9 mei t/m 4 juni in Schuur a/d Tweederdeweg Zuid 25 in NIEUW BUINEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Ingevoerde zoektermen

Gekozen categorie


Kies een extra subcategorie

Locaties

Toon meer gevonden locaties

Gevonden evenementen

  • Geen evenementen gevonden
Toon meer gevonden evenementen

Gevonden locaties

  • Geen locaties gevonden
Ga terug naar de homepagina

Iemandsland keert terug naar Nieuw Buinen!

Roegzand is een muzikale streekfiction over Blijvers, Gaanders, graaiers en een goldrush op de Veenkoloniën. Muziektheater over macht, corruptie en verraad door Iemandsland.

In 2035 zijn de Drents-Groningse Veenkoloniën verworden tot een dustbowl; een door zandstormen misvormde woestenij.  Verstoken van alle moderne comfort weigeren De Blijvers hun kolonie Roegzand te verlaten, ook als hun niets meer rest dan jenever en aardappels. Tussen de zandstormen door proberen ze iets van het leven te maken. Alles is rustig, tot de opgraving van een vergeten perpetuum mobile de nederzetting een onuitputtelijke energiebron verschaft. Zodra de westelijke provincies hiervan horen, ontstaat er een ware gold rush op Roegzand. De Blijvers  moeten zich verenigen om de optrekkende huurlingen van een vijandige multinational het hoofd te bieden. Maar doen ze dat ook?

Roegzand is hilarische streekfiction, een profetisch drama over macht, corruptie, verraad en een onmogelijke liefde. Uiteindelijk trekken De Blijvers aan het langste eind. Maar elke overwinning heeft zijn keerzijde.

Cast en crew

Het script van Roegzand is van Henri Overduin. De regie is, net als in de vorige twee voorstellingen, in handen van Michael Helmerhorst. De cast van Roegzand bestaat uit: Vincent De Rooij, Arno van der Heijden, Gabriëlle Glasbeek, Erik Harteveld, Lies van de Wiel, Tj da Silva, Albert Secuur, Bas de Bruijn en Karin Noeken. De muziek is van Bert Hadders en de Nozems. De animaties zijn van Happy Ship, het decor wordt weer gemaakt door Harm Naaijer en de kostuums zijn van Fokko Jelsma. Het lichtontwerp en de techniek worden verzorgd door Piet de Koning het geluid Rolf Schreuder. De zakelijke leiding is in handen van Willem Wessels en Carmen Schilstra is, net als bij Iemandsland, verantwoordelijk voor de artistieke leiding van Roegzand. 

Links

www.iemandsland.com

Data en tijden

zo 14 mei 2017 : 14:00 - 16:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassen : € 19.50
Kinderen : € 19.50
65 plus : € 19.50
CJP : € 19.50

Toelichting: tot 1 april krijgen early birds € 2.00 korting op een toegangskaart, try outs € 12.50..

Voorverkoop: www.theatergeertteis.nl of www.iemandsland.com.

Waar is het?

Schuur a/d Tweederdeweg Zuid 25
Tweederdeweg Zuid 25
9521 LA NIEUW BUINEN

€ 19,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen