Rogier Oversteegen en Albert Aukema

31 oktober t/m 26 december, Galerie Waarkunst in 'T WAAR

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Maak kennis met het werk van Rogier Oversteegen. Sinds 1992 actief als zelfstandig kunstenaar en daarnaast werkzaam als wiskunde docent en kunstcoördinator aan het Montessori Lyceum in Amsterdam. Zijn voornaamste medium is schilderen met olieverf op doek maar daarnaast werkt hij veel op papier en i...

Lees meer

Maak kennis met het werk van Rogier Oversteegen. Sinds 1992 actief als zelfstandig kunstenaar en daarnaast werkzaam als wiskunde docent en kunstcoördinator aan het Montessori Lyceum in Amsterdam.

Zijn voornaamste medium is schilderen met olieverf op doek maar daarnaast werkt hij veel op papier en is hij etser en fotograaf. Hij heeft zich ontwikkelt tot een veelzijdig beeldend kunstenaar, die meerdere disciplines en technieken meester is. Vele van zijn werken zijn nu te zien in de galerie.
Rogier Oversteegen

"Mijn werk is niet ‘gemakkelijk’, ik schilder niet om ‘mooie plaatjes’ te maken. Ik probeer een beeld te creëren waar de kijker iets mee kan en het is daarbij essentieel dat ik de kijker niet dicteer hoe mijn beelden ‘gelezen’ dienen te worden. Openheid voor de beschouwer. De inhoud van mijn schilderijen is vrijwel nooit een eenduidige ‘boodschap’. Ik zal dan ook liever geen ‘uitleg’ bij een schilderij geven; mijn verhaal zou slechts een deel van de waarheid zijn. Mijn schilderijen ontstaan associatief in meerdere beelden over en naast elkaar. De keuzes zijn vaak niet rationeel en laten zich dan ook niet rationeel verklaren."

Albert Aukema, sculpturen. Albert studeerde tot aan 2016 aan de Klassieke Academie voor Beeldhouwkunst in Groningen. Al bij aanvang van zijn studie en nog steeds staan de mens en het menselijk lichaam centraal. Terugkerende thema's zijn kwetsbaarheid tegenover kracht.

Lees minder

Links

Data en tijden

zondag 31 oktober 2021 t/m zondag 26 december 2021

zondag : 11:00-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Galerie Waarkunst
Hoofdweg 1
9942 PA 'T WAAR
0598 446391
www.waarkunst.nl
waarkunst@gmail.com

Gerelateerde evenementen

Loader