Rolder Kerstvoorstelling

18 december, Zalencentrum Hofsteenge in ROLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De muziek was al uitgezocht, het verhaal geschreven en de datum geprikt, maar tot twee keer toe moest de organisatie van de kerstvoorstelling afblazen in verband met Corona. Dit jaar doen ze een nieuwe poging op zondag 18 december om 14:00 in de zaal van Grand-Café Hofsteenge in Rolde. Het kerstco...

Lees meer

De muziek was al uitgezocht, het verhaal geschreven en de datum geprikt, maar tot twee keer toe moest de organisatie van de kerstvoorstelling afblazen in verband met Corona. Dit jaar doen ze een nieuwe poging op zondag 18 december om 14:00 in de zaal van Grand-Café Hofsteenge in Rolde.

Het kerstconcert van Klein Orkest Rolde met een drents kerstverhaol geschreven en voorgedragen door Jacco Fluks is een jonge traditie rond de kerstdagen in Rolde. Helaas ging deze voorstelling twee jaar op rij niet door vanwege de coronapandemie. “In 2020 had ik mijn nieuwe Rolder kerstverhaal al helemaal klaar, maar kon het helaas niet door gaan.” vertelt Jacco Fluks. Het verhaal had hij voor 2021 aangepast en is dit jaar gedeeltelijk herschreven om de laatste actualiteiten in het dorp in het verhaal mee te nemen. Ook het Klein Orkest Rolde heeft haar muziekstukken opnieuw uitgezocht en is al weer druk aan het repeteren. “Het was wel een heel gepuzzel om een nieuwe datum te vinden waarop Jacco en onze muzikanten aanwezig kon zijn en ook de zaal bij Hofsteenge beschikbaar was. Dit jaar moeten we ook nog rekening houden met het WK voetbal in Qatar. Maar het is gelukt en daarom beginnen we dit jaar om 14:00 uur zodat voetballiefhebbers aansluitend de WK-finale kunnen kijken bij Hofsteenge” Vertelt Karin Pereboom, bestuurslid van het Klein Orkest.

“We verwachten dat het weer een gezellige middag wordt en hopen dat er weer veel mensen aanwezig zullen zijn om te genieten van muziek en het kerstverhaal.” laat Karen weten. Jacco vult aan: “De entree is ok dit jaor weer gratis, dus daor huuft mensen het niet veur te laoten!”

IJs en weder dienende gaat het dit jaar door en kunnen Roldernaren op 18 december 14:00 uur luisteren naar het Rolder kerstverhaol en de muziek van Klein Orkest Rolde

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 18 december 2022 : 14:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Zalencentrum Hofsteenge
Hoofdstraat 23
9451 BA ROLDE
0592 241217
www.horecahofsteenge.nl

gratis