Rolderconcerten: Bijzonder Jong Talent

25 september, Jacobuskerk in ROLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wij openen het seizoen op zondag 25 september met een concert door twee jonge bijzonder muzikale talenten uit één familie: de gitarist Matthijs van Delft en zijn zus, violiste Adinda. Beiden zijn winnaars van het Prinses Christina Concours. Zij brengen solistisch en samen met Natasja Douma een boeie...

Lees meer

Wij openen het seizoen op zondag 25 september met een concert door twee jonge bijzonder muzikale talenten uit één familie: de gitarist Matthijs van Delft en zijn zus, violiste Adinda. Beiden zijn winnaars van het Prinses Christina Concours. Zij brengen solistisch en samen met Natasja Douma een boeiend programma met werken van onder andere Saint-Saëns, Lalo, Telemann, Castelnuovo Tedesco, Rebay, De Falla en Piazzola.

Matthijs (2005) studeert sinds 2017 aan het Koninklijk Conservatorium (Jong Talent). Hij ontving als meest talentvolle gitarist de Maarten Oomesprijs, vernoemd naar de buitengewone gitarist Maarten Oomes. Matthijs behaalde op het Segovia Internationaal Gitaar Concours in Duitsland een ‘excellent’ score (2021) en speelde tijdens de uitreiking van de Zilveren Anjers in het Koninklijk Paleis op de Dam.

Adinda van Delft (2008) speelde als 9-jarige al in de Spiegelzaal van het Koninklijk Concertgebouw en trad op met het Noord Nederlands Orkest in De Oosterpoort (2020), Concertgebouw Kamerorkest (2021) en met haar broer als duo, onder andere tijdens het openingsconcert van het Grachtenfestival (2020) en bij Podium Witteman (2020).

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 15:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 10.00
Kinderen : Gratis (t/m 18 jaar)
CJP : € 6.25 € 6.25

Voorverkoop: Bloemgaard - Rolde, Boekhandel van der Velde - Assen.

Waar is het?

Jacobuskerk
Kerkbrink 5
9451 AL ROLDE
www.rolderkerk.nl

€ 12,50