Rolf Sanchez: Mi Aventura

5 februari 2022, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Niemand kan meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch Latin muziek. ETEN & DRINKENZAKELIJK Rolf Sanchez Mi Aventura MUZIEKZA 5 FEB 2022 20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 29,50 TICKETS Tijdens ‘Rolf Sanchez: Mi Aventura’ brengt Rolf de Latin vibes naar het ATLAS Theater met een breed repertoire aan Ne...

Lees meer

Niemand kan meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch Latin muziek.

ETEN & DRINKENZAKELIJK

Rolf Sanchez
Mi Aventura
MUZIEKZA 5 FEB 2022
20:00 uur Rabo Zaal vanaf € 29,50
TICKETS
Tijdens ‘Rolf Sanchez: Mi Aventura’ brengt Rolf de Latin vibes naar het ATLAS Theater met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek. Samen met zijn band Latin Society zet hij een onvergetelijke show neer vol vlammende passie.

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. In Nederland gaf Rolf zijn visitekaartje als top entertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Onder andere middels zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’ waaruit Rolf’s duet met Emma Heesters Pa Olvidarte voortkwam. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de top 5 en heeft inmiddels 3 keer de Platina status behaald!

In juli 2020 is ‘Más Más Más’ gelanceerd en de hit behaalde de nummer #1 positie in de Nederlandse Top 40. Rolf scoort daarmee de hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige hit ooit in Nederland. Inmiddels heeft zijn single ‘Ven Ven’ goud behaald en bestormt hij, samen met Marco Borsato, de hitlijsten met de laatste single ‘Hef Je Glas’. Verder zal eind dit jaar zijn eerste album verschijnen.

Rolf Sanchez en zijn band Latin Society vormen een authentiek muziek fenomeen. Hij weet het publiek weg te blazen met zijn vocale kunsten en kan je laten dansen alsof je echte Latin heupen hebt. In ‘Mi Aventura’ neemt Rolf Sanchez je mee in een rollercoaster vol emotie.

Niemand kan meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch Latin muziek.

Lees minder

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl

€ 29,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader