Rondje Midden-Groningen

13 augustus t/m 14 augustus, Diverse locaties gemeente Midden-Groningen in GEM MIDDEN-GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ontdek cultuur in Midden-Groningen. Bewonder de mooiste kerkjes en musea, zie een kunstenaar aan het werk of beklim een molen. Geniet van prachtige interieurs, imposante techniek, verfijnd houtsnijwerk, moderne kunst en al het moois dat Midden-Groningen verder te bieden heeft. De medewerkers die je ...

Lees meer

Ontdek cultuur in Midden-Groningen. Bewonder de mooiste kerkjes en musea, zie een kunstenaar aan het werk of beklim een molen. Geniet van prachtige interieurs, imposante techniek, verfijnd houtsnijwerk, moderne kunst en al het moois dat Midden-Groningen verder te bieden heeft. De medewerkers die je er treft vertellen vol passie over hun organisatie of werk.

Je maakt je eigen rondje langs musea, galeries of erfgoed. Kijk voor de lijst van deelnemers op website bij de desbetreffende dag. Zoek enkele uit en wandel, fiets of rij van toren naar wiek en van schilderij naar verzameling. Tussendoor zijn er genoeg mogelijkheden om de lekkere trek te stillen of om een nachtje vast te plakken aan je tour door onze regio.

Adressen: www.ontdekmiddengroningen.nl/event/rondje-midden-groningen

Lees minder

Links

Data en tijden

za 13 augustus 2022 : 11:00 - 16:00
zo 14 augustus 2022 : 11:00 - 16:00

Toelichting: de openingstijden kunnen verschillen per deelnemer, zie de website voor de details

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: afhankelijk van de locatie is de toegang gratis (eventueel met een vrijwillige bijdrage) of betaal je entree.

Waar is het?

Diverse locaties gemeente Midden-Groningen

9621 AN GEM MIDDEN-GRONINGEN