Rondje Oostwold

26 augustus in Buurthuis buurtvereniging Parallelweg in OOSTWOLD (OLDAMBT)

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jaarlijks zet de werkgroep 'Oostwold in Beweging' door het Oldambt een prachtige fietsroute uit. Dit jaar komt de organisatie met de 19e editie op de laatste zaterdag van augustus. Vorig jaar namen maar liefst 330 deelnemers mee. De fietsers komen niet alleen uit de buurt.

Ook treffen geboren Oldambtsters uit heel Nederland elkaar. Traditioneel worden ook dit jaar weer lekkernijen uit de regio uitgedeeld. Deze versnaperingen worden beschikbaar gesteld door de organisatie en door de plaatselijke ondernemers. De afstand van de tocht is ongeveer 25 kilometer en is daarom ook geschikt voor kinderen en mensen die gebruik maken van een scootmobiel. Jaarlijks wordt een verrassende tocht uitgezet. Tot op heden lukte dat ook. Het gebied rond het Oldambtmeer is in twintig jaar tijd namelijk constant veranderd. Opgave vooraf is niet mogelijk. Mensen die mee willen doen, kunnen zich op zaterdag 26 augustus melden tussen 12.00 uur en 13.30 uur in het buurthuis aan de Parallelweg 11.

Het is geen prestatietocht. Rondje Oostwold laat u op een ontspannen manier kennismaken met de Oldambtster omgeving. Bij de start wordt een routeboekje uitgereikt. Tevens ontvangen de fietsers kortingsbonnen. De route zelf is ook uitgezet door middel van pijlen.

Links

blaauwoostwold.blogspot.nl

Data en tijden

za 26 augustus 2017 : 12:00 - 13:30

Prijzen

Volwassen : € 2.00
Kinderen : Gratis
65 plus : € 2.00
CJP : € 2.00

Toelichting: Kinderprijs geldig t/m 12 jaar.

Waar is het?

Buurthuis buurtvereniging Parallelweg

9682 ZZ OOSTWOLD (OLDAMBT)