Rondleiding

8 maart t/m 17 december, De Vlielander Kaasbunker in VLIELAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Vlielander kaasbunker kunt u bezoeken middels deel te nemen aan onze rondleiding (videotour). Bij aankomst logt u met uw smartphone in in de videotour. U gaat vervolgens zelf op pad én de bunker in, de video’s op uw telefoon wijzen u de weg. Vlielander kaasmaker Nils Koster leidt u op deze mani...

Lees meer

De Vlielander kaasbunker kunt u bezoeken middels deel te nemen aan onze rondleiding (videotour). Bij aankomst logt u met uw smartphone in in de videotour. U gaat vervolgens zelf op pad én de bunker in, de video’s op uw telefoon wijzen u de weg.

Vlielander kaasmaker Nils Koster leidt u op deze manier rond in en om de Vlielander Kaasbunker. De video’s op uw telefoon of tablet vertellen het verhaal en wijzen u de weg langs diverse plekken op het vuurboetsduin en door verschillende rijpingskamers van de kaasbunker.

In de video’s verteld kaasmaker Nils Koster u alles over de kaasbunker, kaas maken en rijpen, zeewier en drinkwater op Vlieland.

Aan het eind van uw tour krijgt u een proeverij van de lekkerste biologische kazen proeven. Ga mee op verkenning in en om de Vlielander Kaasbunker! Per tijdsslot max. 1 boeking, u gaat dus altijd uitsluitend met uw eigen gezelschap op pad.

Lees minder

Links

Data en tijden

dinsdag 8 maart 2022 t/m zaterdag 17 december 2022

dinsdag : 14:00-16:00
woensdag : 14:00-16:00
donderdag : 14:00-16:00
zaterdag : 10:30-16:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : Gratis (t/m 2 jaar)
Kinderen : € 10.00 (3 t/m 11 jaar )

Waar is het?

De Vlielander Kaasbunker
Vuurboetsduin 5
8899 AT VLIELAND
06 21511618
www.zeewierkaas.nl
info@zeewierkaas.nl