Rondleiding door monumentaal stadhuis

22 oktober, Stadhuis in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het monumentale stadhuis van Leeuwarden is weer te bezichtigen. Op vrijdag 22 oktober start daar om 14.00 uur een rondleiding. Het monumentale stadhuis van Leeuwarden is weer te bezichtigen. Op vrijdag 22 oktober start daar om 14.00 uur een rondleiding met een HCL-gids. De rondleiding, langs o.a. ...

Lees meer

Het monumentale stadhuis van Leeuwarden is weer te bezichtigen. Op vrijdag 22 oktober start daar om 14.00 uur een rondleiding.

Het monumentale stadhuis van Leeuwarden is weer te bezichtigen. Op vrijdag 22 oktober start daar om 14.00 uur een rondleiding met een HCL-gids.
De rondleiding, langs o.a. de 16e eeuwse kelder en de burgemeesterskamer, duurt ongeveer vijf kwartier. Aan het bezoek zijn enkele regels verbonden. Aanmelden vooraf is verplicht via 058-2332350 of historischcentrum@leeuwarden.nl. Er geldt een maximum aantal deelnemers van acht personen per groep. De kosten bedragen € 3,50 p.p. (te betalen aan de gids). Er zijn twee rondleidingen (en vol is vol). Deze activiteit wordt mede georganiseerd ter gelegenheid van de Maand van de Geschiedenis.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 22 oktober 2021 : 14:00 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : € 3.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadhuis
Hofplein 36
8911 HJ LEEUWARDEN

€ 3,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader