Rondleiding

17 november, Tresoar in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Benieuwd hoe de originele archiefstukken van Ongehoord! eruit zien? Meld je dan aan voor één van de speciale Ongehoord!-rondleidingen door ons depot. Tijdens deze rondleiding tonen we je een aantal topstukken waarvan de verhalen te zien zijn in de culturele productie Ongehoord! in Obe, podium voor...

Lees meer

Benieuwd hoe de originele archiefstukken van Ongehoord! eruit zien? Meld je dan aan voor één van de speciale Ongehoord!-rondleidingen door ons depot.

Tijdens deze rondleiding tonen we je een aantal topstukken waarvan de verhalen te zien zijn in de culturele productie Ongehoord! in Obe, podium voor Friese cultuur. Ook ontdek je hoe we onze collectie bewaren en welke ándere verhalen er in onze archieven te vinden zijn.

Ongehoord! vertelt het verhaal van twintig bekende en onbekende historische personen: persoonlijke verhalen, verhalen die een inkijk geven in de samenleving van toen, verhalen die je aan het lachen maken of doen fronsen, maar bovenal: twintig ongehoorde verhalen!

Om 14.00 uur start de rondleiding van ca. een uur. Meld je bij binnenkomst bij de balie van Tresoar; dit is het startpunt van de tour.

Na afloop kun je een bezoek brengen aan Obe en de tentoonstelling Ongehoord! Deelname aan de rondleiding is gratis. Zien we je binnenkort bij Tresoar? Graag vooraf even aanmelden via de website van Tresoar.

Graag vooraf even aanmelden via de website van Tresoar.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 17 november 2022 : 14:00 - 15:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Tresoar
Boterhoek 1
8911 DH LEEUWARDEN
058 7890789
www.tresoar.nl
info@tresoar.nl