Rondvaart Lauwersmeer

28 augustus, Visserijmuseum in ZOUTKAMP

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vaartocht door het Nationaal Park met de historische garnalenkotter ZK 4 Albatros incl. lunch in een restaurant, opg. zk4@visserijmuseum.com. Een aanrader is onze rondvaart over het Lauwersmeer. De natuur is zo bijzonder dat het gebied in 2003 is aangewezen als Nationaal Park. De ZK 4 vertrekt va...

Lees meer

Vaartocht door het Nationaal Park met de historische garnalenkotter ZK 4 Albatros incl. lunch in een restaurant, opg. zk4@visserijmuseum.com.

Een aanrader is onze rondvaart over het Lauwersmeer. De natuur is zo bijzonder dat het gebied in 2003 is aangewezen als Nationaal Park.

De ZK 4 vertrekt vanuit Zoutkamp en onderweg vertelt de bemanning onder andere over het Nationaal Park Lauwersmeer, de afsluiting van de Lauwerszee in 1969 en de geschiedenis van de garnalenvisserij.

Er wordt geluncht bij restaurant Het Raadsel van de Wadden met een schitterend uitzicht over het Lauwersmeer. Op de terugreis kunt u genieten van de enorme vogelrijkdom en kleurrijke plantengroei. Misschien zijn er zelfs nog Konikpaarden en Schotse hooglanders te zien.

Benodigde gegevens bij opgave: datum, voor- en achternaam, mobiel nummer, eventuele dieetwensen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 28 augustus 2022 : 11:00 - 15:15

Prijzen

Volwassenen : € 40.00

Toelichting: incl. lunch.

Waar is het?

Visserijmuseum
Reitdiepskade 11
9974 PJ ZOUTKAMP
0595 401957

€ 40,00