uitverkocht

Rooftop Sessions - The sunset edition

25 juni, Forum Groningen in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Eindelijk kan hét rooftopfeest van het jaar plaatsvinden! Met live muziek, cocktails en het mooiste uitzicht. We hebben er even op moeten wachten - zeg maar gerust twee jaar -, maar eindelijk kan deze in de agenda's. Zaterdag 25 juni zijn restaurant NOK en het dak van Forum Groningen het toneel van ...

Lees meer

Eindelijk kan hét rooftopfeest van het jaar plaatsvinden! Met live muziek, cocktails en het mooiste uitzicht. We hebben er even op moeten wachten - zeg maar gerust twee jaar -, maar eindelijk kan deze in de agenda's. Zaterdag 25 juni zijn restaurant NOK en het dak van Forum Groningen het toneel van het leukste rooftopfeest van de stad. Van de namiddag tot in de zwoele nacht presenteren we een vette line-up en de lekkerste cocktails van Groningen. Onder de Groninger hemel, met de stad aan je voeten is dit het feest dat je niet wilt missen!

Beleef deze lange zomeravond met onder andere Kraak & Smaak, Lövestad [LIVE] en Moods. De volledige line up wordt de komende weken bekendgemaakt. Tickets kosten € 30,- per stuk, inclusief een signature cocktail.

Rooftop Sessions
16.00 -17.00 uur Pre-drinks in NOK
17.00 -01.00 uur Rooftop Sessions

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 16:00 - 1:00

Waar is het?

Forum Groningen
Nieuwe Markt 1
9712 KN GRONINGEN
050 368 36 83
www.forum.nl
info@forum.nl