Roon Staal - Kersttour

16 december, Protestantse Kerk in SCHOONEBEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Roon Staal Vanaf 6 December Met Kerstprogramma Door Nederland Schoonebeek - Van 6 t/m 23 december tourt zanger en pianist Roon Staal met zijn nieuwe kerstprogramma door heel Nederland. Schoonebeek is één van de 16 locaties die in de tour zijn opgenomen. Het concert vindt plaats in de Protestantse K...

Lees meer

Roon Staal Vanaf 6 December Met Kerstprogramma Door Nederland

Schoonebeek - Van 6 t/m 23 december tourt zanger en pianist Roon Staal met zijn nieuwe kerstprogramma door heel Nederland. Schoonebeek is één van de 16 locaties die in de tour zijn opgenomen. Het concert vindt plaats in de Protestantse Kerk op vrijdag 16 december en begint om 20.00 uur.

Met zijn loepzuivere, gevoelige zang en authentieke begeleiding op de piano lijkt hij de juiste snaar bij het publiek te raken. De legendarische zanger Art Garfunkel (Simon&Garfunkel) en singer-songwriter Gilbert O'Sullivan prijzen zijn stem en composities en bevelen een bezoek aan zijn concerten aan, die door hun kleinschalige karakter en de kwaliteit van de performance een bijzondere, intieme sfeer creëren.

Tijdens de kerstconcerten worden er bekende songs als "Oh Holy Night", "Stille Nacht", "Mary's Boy Child", "Gloria in Excelsis Deo", "Away In A Manger", "Midden In De Winternacht" en "The Bleak Midwinter" ten gehore gebracht.

Staal - die vijf keer per jaar tourt door Nederland - treedt regelmatig in het buitenland op en bracht recent zijn 16e album "Dreamland" uit. Eerdere albums waren het Christmas Album I en Christmas Album II waarvan veel werk te horen zal zijn tijdens deze tour.

Alle informatie m.b.t. de Kerst Tour en het concert in Schoonebeek kunt u vinden op de website www.roonstaal.com.
De entreeprijs is € 22,50. Reserveringen kunnen via de website worden gemaakt of via 06-15403125.

Aanvangstijd 20.00 uur
De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 december 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 22.50
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 12.50 (1 t/m 17 jaar )

Waar is het?

Protestantse Kerk
Europaweg 114
7761 AK SCHOONEBEEK

€ 22,50