Roon Staal - Oud & Nieuw

30 december, Bonifatiuskerk in VRIES

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Roon Staal Op 30 December Met Oud & Nieuw Concert In Vries. Op 30 december geeft Roon Staal ter afsluiting van de kerstconcerten een Oud & Nieuwconcert in Vries. Dit concert vindt plaats in de Bonifatius Kerk en begint om 20.00 uur. Met zijn loepzuivere zang en authentieke begeleiding op de piano ...

Lees meer

Roon Staal Op 30 December Met Oud & Nieuw Concert In Vries.

Op 30 december geeft Roon Staal ter afsluiting van de kerstconcerten een Oud & Nieuwconcert in Vries. Dit concert vindt plaats in de Bonifatius Kerk en begint om 20.00 uur.

Met zijn loepzuivere zang en authentieke begeleiding op de piano lijkt hij de juiste snaar bij het publiek te raken. De legendarische zanger Art Garfunkel (Simon&Garfunkel) en singer-songwriter Gilbert O'Sullivan prezen al zijn stem en eigen composities en bevelen een bezoek aan zijn concerten aan. Die concerten creëren door hun kleinschalige karakter en de kwaliteit van de performance een bijzondere, intieme sfeer.

Tijdens het Oud & Nieuwconcert blijven we in de serene kerst sfeer met een aantal prachtige kerstsongs als "Oh Holy Night", "Mary's Boy Child", "Gloria in Excelsis Deo" en "Away In A Manger" en "The Bleak Midwinter". Daarnaast zullen ook songs als Malawiaans Gebed, Help Me Through The Night, Pie Jesu, Bridge Over Troubled Water en Weet Waarom Je Leeft worden gebracht.

Staal - die vijf keer per jaar tourt in Nederland - treedt regelmatig in het buitenland op en bracht heel recent zijn 16e album "Dreamland" uit.
Alle informatie m.b.t. het Oud en Nieuw concert in Vries kunt u vinden op de website www.roonstaal.com.
De entreeprijs is € 22,50. Reserveringen kunnen via de website worden gemaakt of via 06-15403125.

Aanvangstijd 20.00 uur
De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 30 december 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 22.50
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 12.50 (1 t/m 17 jaar )

Waar is het?

Bonifatiuskerk
Brink 3
9481 BE VRIES

€ 22,50