Rotting Christ

16 juni, Het Podium in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

ROTTING CHRIST + support act METAL OP Z'N BEST! De Griekse blackmetalband Rotting Christ heeft de tand des tijds letterlijk doorstaan. Al drie decennia lang oogsten de mannen met strakke liveshows enthousiaste reacties van het publiek. De band bleef al die tijd groeien en evolueren, zo blijven ze n...

Lees meer

ROTTING CHRIST + support act

METAL OP Z'N BEST!
De Griekse blackmetalband Rotting Christ heeft de tand des tijds letterlijk doorstaan. Al drie decennia lang oogsten de mannen met strakke liveshows enthousiaste reacties van het publiek. De band bleef al die tijd groeien en evolueren, zo blijven ze niet alleen relevant met klassiekers, maar ook met nieuwe albums als Aealo (2010), ???? ??? ??????? ?????? (2013), and Rituals (2016).

Met het nieuwe The Heretics opent Rotting Christ een gloednieuw hoofdstuk. Ieder nummer vertegenwoordigt zijn eigen sonische universum. Zanger en gitarist Sakis Tolis en zijn broer Themis op drums vermengen hun klassieke, unieke stijl van riffs en ritmes met opwindende nieuwe elementen. Zo blijft de muziek altijd spannend en fris.

The Heretics is een nieuwe stap in de evolutie van deze Griekse meesters. Maak je klaar voor een fascinerende, muzikale reis door goed en kwaad. Met meer dan 30 jaar ervaring, 13 studioalbums, een dozijn EPs, singles en split releases en meer dan 1250 gespeelde shows, belooft Rotting Christ metal op z’n best!

De deuren openen om 20.00. Begin van het concert is om 20.30.

Meer weten? Check rotting-christ.com

Lees minder

Links

Data en tijden

do 16 juni 2022 : 20:30 - 23:59

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

Het Podium
Schutstraat 43
7907 CA HOOGEVEEN
0528 275355
www.hetpodium.nl
info@hetpodium.nl

€ 20,00