Rrrollend

15 september t/m 17 september in Ossenmarkt in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Drie dagen lang genieten van heerlijk eten en drinken, op een bijzondere manier bereid. Dat is foodtruckfestival Rrrollend Groningen. De foodtrucks van Rrrrollend Groningen strijken van 15 tot en met 17 september neer op de Ossenmarkt in de stad.

Maar liefst 25 foodtrucks uit heel Nederland ‘rrrrollen’ het weekend van 16 september naar de Ossenmarkt. In de trucks worden de meest heerlijke gerechten bereid, zoals Culinaire Hotdogs, Black Angus burgers, smoothies en Sticky ribs. Voor ieder is er wat wils. Het plein wordt tijdens het festival sfeervol ingericht.

De Rrrollend Food proeverij
Het terrein van Rrrollend Groningen is gratis toegankelijk, de foodtrucks en bar werken met muntjes. Nieuw bij Rrrollend is de Rrrollend Food proeverij. Alle foodtrucks bieden naast hun standaard menu ook mini-gerechten voor slechts één muntje, waardoor bezoekers een eigen proeverij kunnen vormgeven. In het aanbod van de 24 foodtrucks wordt ook rekening gehouden met vegetariërs, veganisten en voedselallergieën. Bezoekers schaffen bij hun eerste drankje voor één muntje een glas aan, die bij elk volgend drankje vervangen wordt door een schoon glas. Aan het eind van de avond mag het Rrrollend-glas mee naar huis of gedoneerd worden aan CliniClowns. Sinds de start hiervan haalde Rrrollend op deze manier al ruim € 18.000,- op.


Tijdens Rrrollend Groningen kunnen bezoekers natuurlijk genieten van allerlei culinaire specialiteiten, maar ook van muzikale optredens van o.a. DJ Erik Lourenssen, TijsS on Sax en vele anderen. Voor de kinderen zijn er tevens uitgebreide entertainment-programma’s, en zijn er diverse spellen te spelen op het Rrrollend terrein.

Over Rrrollend Foodtruckfestival
Rrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. Het festival staat bekend om het knusse karakter, voornamelijk omdat de meeste edities op pleinen middenin de steden plaatsvinden. Naast verrassende gerechten, worden bezoekers vermaakt door lokaal muzikaal talent, een lounge DJ en entertainment voor de kinderen met ruimte om te knutselen, te genieten van kindertheater of zich te laten schminken. Rrrollend begon in 2014 met 3 evenementen. In 2015 groeide dit naar 14 en in 2016 werden er 24 Rrrollend-festivals georganiseerd door heel Nederland. Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruck festivals. In 2017 rolt het festival mei tot september weer door heel Nederland.

Links

www.rrrollend.nl

Data en tijden

vr 15 september 2017 : 16:00 - 23:00

Prijzen

Volwassen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Waar is het?

Ossenmarkt
Ossenmarkt
9712 NZ GRONINGEN

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen