Ruben Block

11 november, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ruben Block is los, en hij heeft plezier! Ruben Block is sinds 1998 de frontman van de rockband Triggerfinger, waar hij het grootste deel van de bands albums schreef als leadzang en gitarist. Met donkere, zware en ietwat rootsy rock weet Triggerfinger een indrukwekkend stuk internationaal territori...

Lees meer

Ruben Block is los, en hij heeft plezier!

Ruben Block is sinds 1998 de frontman van de rockband Triggerfinger, waar hij het grootste deel van de bands albums schreef als leadzang en gitarist. Met donkere, zware en ietwat rootsy rock weet Triggerfinger een indrukwekkend stuk internationaal territorium te veroveren en verandert de band in virtuele rocksterren in België en Nederland.

Bij het opnemen van Triggerfinger’s vijfde album “Colossus” in L.A. met Mitchell Froom, klikten het meteen tussen Block en Froom en begonnen ze te praten over iets dat Block al een tijdje in gedachten had.

Interesse van Froom was alles wat Block nodig had. Van de eerste gesprekken van een Ruben Block soloproject in 2017, tot talrijke reizen naar L.A. tussen het touren door, produceerde en traden Block en Froom later op met “Lights”. Door als duo te werken, kwamen ze uit hun comfortzone met het maken van een band en rockalbum, en dat is zeker gelukt!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 11 november 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 27.00 € 25.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 27,00