Rumah Live

24 juni in Sportpark de Gruinte in NIEUW SCHOONEBEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Ingevoerde zoektermen

Gekozen categorie


Kies een extra subcategorie

Locaties

Toon meer gevonden locaties

Gevonden evenementen

  • Geen evenementen gevonden
Toon meer gevonden evenementen

Gevonden locaties

  • Geen locaties gevonden
Ga terug naar de homepagina

Met optredens van o.a. Waylon, Toycar Taxi en The Springsteen Experience.

Na een daverend concert in een uitverkocht, intiem café Groothuis in Emmen, waar hij optrad op een podium van zo’n 30 vierkante meter, geeft Waylon dit jaar weer een concert in zuidoost Drenthe en wel in Nieuw-Schoonebeek tijdens Rumah Live op 24 juni. Voor de mensen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen voor zijn optreden in Groothuis is dit dus de herkansing.

In het voorprogramma van de rockster treedt Toycar Taxi op. Rond de klok van elf zal Waylon zijn opwachting maken met zijn openluchtconcert. Hits van zijn This is our night-tour zullen worden vertolkt, maar natuurlijk ook andere bekende hits, als ‘Wicked Ways’. Daarnaast kan het publiek ook covers van andere artiesten verwachten, zoals ‘I wanna know what love is’ van Foreigner. Na het concert van Waylon gaat het feest door met The Springsteen Experience met covers van The Boss, Bruce Springsteen.

Waylon
Nadat hij zijn 4e albumrelease achter de rug had wilde Waylon in 2017 weer gaan touren. De zanger wilde dan vooral intiemere concerten geven. Hierbij wilde hij zalen van 250 tot 1800 man aan doen. Rumah Live past wat dat betreft mooi in het straatje.

Springsteen Experience
“Bruce en ik gaan ‘way back’”, aldus zanger Joost Marsman, voormalig frontman van Is Ook Schitterend (IOS). “In 1985 -ik was tien- hoorde ik hem voor het eerst zingen. Een half refrein in de USA For Africa hit ‘We are the World’ en hij had me te pakken. Een volstrekt uniek geluid. In mijn vaders vinylcollectie vond ik ‘The River’. Door Big Man Clarence Clemmons ging ik saxofoon spelen. En de titelsong van die lp verleidde me ertoe de gitaar te pakken en liedjes te gaan schrijven. Hoezo inspiratie?”

In 2002 kwam Marsman op het idee van het project ‘Bruce by Marsman’. Na twee succesvolle showcases is hij met zijn band klaar voor het grotere werk. En dat komt eraan! Na diverse shows door heel het land gaan ze op 24 juni schitteren op Rumah Live.

Toycar Taxi
Toycar Taxi is een pop-rock band gevormd in de zomer van 2013 en wordt het beste omschreven als een power-trio met ‘verrassende melodieën’ en ‘catchy pop-songs’. De 3 jonge jongens steken veel tijd in het perfectioneren van hun liveshow, wat resulteert in een sterke, strakke performance.

Meer informatie is te vinden op de facebookpagina en op www.rumahlive.nl.

Links

www.rumahlive.nl

Data en tijden

za 24 juni 2017 : 20:30 - 24:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassen : € 23.50
Kinderen : € 23.50
65 plus : € 23.50
CJP : € 23.50

Voorverkoop: https://www.eventics.nl/event/rumah-live-2017.

Waar is het?

Sportpark de Gruinte
Aalminksweg 3
7766 AZ NIEUW SCHOONEBEEK

€ 23,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen