Rust in je huis = rust in je hoofd

2 juni, Locatie a/d Biskopwei 1 in DE WILGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Inspirerende workshop over opruimen. Door de jaren heen slibt je huis langzaam dicht. Spullen hopen zich op in kasten, lades en ruimtes. Je wilt wel opruimen maar waar begin je? En hoe laat je al die mooie, waardevolle spullen los? Hoe komt het eigenlijk dat al die spullen voor zoveel onrust in je ...

Lees meer

Inspirerende workshop over opruimen.

Door de jaren heen slibt je huis langzaam dicht. Spullen hopen zich op in kasten, lades en ruimtes. Je wilt wel opruimen maar waar begin je? En hoe laat je al die mooie, waardevolle spullen los? Hoe komt het eigenlijk dat al die spullen voor zoveel onrust in je hoofd zorgen? Dit en nog veel meer vragen komen aan de orde tijdens de workshop 'Rust in je huis=rust in je hoofd'. Na afloop weet je waar je mee aan de slag wilt gaan en hoe jij op een goede manier afstand kan doen van je spullen. Je zult ontdekken dat een opgeruimd huis kan zorgen voor een opgeruimd hoofd!

De workshop zit vol leuke testjes en er is ruimte voor heel veel interactie. Een mooie aansprekende PowerPoint zorgt ervoor dat de informatie nog beter over komt.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 2 juni 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 7.50

Waar is het?

Locatie a/d Biskopwei 1
Biskopswei 1 1
9213 VM DE WILGEN
06-46104961
www.it-oersicht.nl
johanna@it-oersicht.nl

€ 7,50