Saltu Sensus

21 mei, Grand Theatre in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Acrobatische aardkinderen nemen het Grand Theatre over op 21 mei. Op 21 mei is het eindelijk zo ver: de gloednieuwe voorstelling Saltu Sensus, gespeeld door jeugdcircus Santelli, gaat in première in het Grand Theatre in Groningen. Het vormt de kick off voor een tournee van maar liefst anderhalf jaa...

Lees meer

Acrobatische aardkinderen nemen het Grand Theatre over op 21 mei.

Op 21 mei is het eindelijk zo ver: de gloednieuwe voorstelling Saltu Sensus, gespeeld door jeugdcircus Santelli, gaat in première in het Grand Theatre in Groningen. Het vormt de kick off voor een tournee van maar liefst anderhalf jaar langs diverse festivals waaraan vijftien jongeren tussen de 12 en 16 jaar meedoen.

Diep in het woud verscholen, ligt een bijzondere plek; Saltu Sensus. Een plek waar niet zomaar iedereen belandt. Een plek waar iedere zonsopgang wordt gevierd. De acrobatische aardkinderen proosten hier dagelijks op het hier en nu met hun circuskunsten. Ze vieren de oneindige cyclus van het leven en weten dat verlies een nieuw begin betekent, dat na een winterslaap de zon staat te popelen om op te komen en dat een zaadje uitgroeit tot wildernis.

Toch zijn ook in Saltu Sensus de dagen van tijd tot tijd mistig en kil. Dan steunen de beweeglijke bosbewoners elkaar onvoorwaardelijk. Ze zijn verbonden met elkaar en met de natuur. Geef je fantasie de ruimte en ervaar de bijzondere plek waar deze artiesten huizen. Laat je verbazen door de wervelende acrobatiek, prachtige trucs aan de Chinese paal en klap mee op het ritme van onze jongleurs. Saltu Sensus is een unieke ervaring waarin al jouw zintuigen op scherp worden gezet.

Deze voorstelling is een vervolg op de locatietheatervoorstelling V Sensus die in juli 2021 werd gemaakt in de Paradijsvogeltuin.

Praktische informatie

Voorstellingen om 15.00 uur en 19.30 uur
Kaartjes: www.santelli.nl
Locatie: Grand Theatre, Grote Markt, Groningen
Kaarten kosten: € 14,00, CJP/Student € 11,50 en kinderen tot 12 jaar € 8,50

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 15:00 - 16:15

Prijzen

Volwassenen : € 14.00
Kinderen : Gratis (t/m 2 jaar)
Kinderen : € 8.50 (3 t/m 11 jaar )
CJP : € 11.50

Waar is het?

Grand Theatre
Grote Markt 35
9711 LV GRONINGEN
06 43600093
www.grandtheatregroningen.nl
info@grandtheatregroningen.nl

€ 14,00