SAME4ALL - Lef, Leef, Leven

18 juni t/m 25 juni, VRIJDAG Prinsentheater in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

'Heb het lef en leef je mooiste leven'. Die inspirerende boodschap verkondigt SAME4ALL in hun theatershow ‘Lef, Leef, Leven’. Het publiek wacht een afwisselende, verrassende, humoristische en gezellige avond/middag. Middels sketches, zang, muziek en verschillende vertellingen worden de toeschouwer...

Lees meer

'Heb het lef en leef je mooiste leven'. Die inspirerende boodschap verkondigt SAME4ALL in hun theatershow ‘Lef, Leef, Leven’.

Het publiek wacht een afwisselende, verrassende, humoristische en gezellige avond/middag. Middels sketches, zang, muziek en verschillende vertellingen worden de toeschouwers bewust gemaakt hoe ze meer uit het leven kunnen halen.

'We liepen al een tijdje met het idee om als gezin mensen te inspireren door middel van een theatershow. Waarom theater? Omdat we van mening zijn dat theater een van de krachtigste middelen is om taboes te doorbreken en dingen bespreekbaar te maken. Daarnaast helpt het ook om bepaalde onderwerpen een stuk luchtiger te maken!' vertelt Elvira Bolhuis.

Het gezin (bestaande uit Simone, André, Melanie en Elvira) besloot begin 2019 niet langer te wachten met de uitvoering van dat plan. 'We hebben meteen een prachtige zaal geboekt en daardoor noodzaak gecreëerd, want we hadden nog helemaal niets, alleen maar een idee. Maar als je wacht tot je er klaar voor bent, dan wacht je misschien wel je hele leven.'

Inmiddels bestaat SAME4ALL 3 jaar en heeft de familie de show al één keer ten tonele gebracht. Helaas kwam er toen een gek virus om de hoek kijken die alles op zijn kop zette. Toch heeft de familie niet stilgezeten. Samen met Philippien Bos (regisseur), Bas de Bruijn (decoradvies) en Sandra van der Heide en Candy de Laet (productieleiding) hebben ze de show naar een hoger level gebracht. Inmiddels is de kaartverkoop in volle gang.

De theatershow is 18 en 25 juni te zien in het Prinsentheater ‘VRIJDAG’. 'We zijn er klaar voor om weer voor het publiek te spelen!'.

Directe aanleiding voor het ontstaan van SAME4ALL waren de eigen ervaringen van het gezin. 'Ik werk al heel wat jaren voor dezelfde baas, maar eigenlijk was mijn droom altijd om mensen te entertainen. Rond mijn 50ste bedacht ik me dat ik meer uit het leven wilde halen en mijn dromen na wilde streven. Met SAME4ALL wordt dit werkelijkheid' vertelt André. ‘Zo werd de missie van SAME4ALL al snel duidelijk: SAME(n) op weg naar meer geluk en vrijheid. Wie dus zin heeft in een
inspirerende, verrassende, humoristische en gezellige avond komt bij ‘Lef, Leef, Leven’ ruim aan zijn trekken.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 juni 2022 : 20:00

Toelichting: za 25/6 tevens 14.30 uur

Waar is het?

VRIJDAG Prinsentheater
Noorderbuitensingel 11
9717 KK GRONINGEN
050 3051430
www.bijvrijdag.nl
podia@bijvrijdag.nl