Samen Slim Deelnemers Werven

14 november, VRIJDAG Walstraat in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Workshop. De manier waarop we onze vrije tijd besteden verandert. We maken andere keuzes, ook in kunst- en cultuurbeoefening. Steeds meer verenigingen zien dan ook ledenaantallen teruglopen. Uit onderzoek blijkt dat het aandeel Nederlanders dat kunstzinnig of creatief bezig is in de vrije tijd wel ...

Lees meer

Workshop.

De manier waarop we onze vrije tijd besteden verandert. We maken andere keuzes, ook in kunst- en cultuurbeoefening. Steeds meer verenigingen zien dan ook ledenaantallen teruglopen. Uit onderzoek blijkt dat het aandeel Nederlanders dat kunstzinnig of creatief bezig is in de vrije tijd wel gelijkt blijft (bron: LKCA, Monitor Amateurkunst 2017), maar de manier waarop zij deze hobby’s beoefenen verandert. En dat vraagt van aanbieders dat zij daarop inspelen. Het LKCA ontwikkelde de training om slim deelnemers te werven. In de provincie Groningen verzorgt het KultuurLoket deze training.

Over de training

Deze training helpt je de veranderingen voor jouw vereniging, organisatie of eigen praktijk in kaart te brengen. De training geeft een verfrissende kijk op het werven van deelnemers, dit kunnen zowel leden als cursisten zijn. Voordat we kijken naar succesvolle promotie, starten we vanuit de vraag hoe je aanbod aan kan sluiten op de wensen van je deelnemers. Na de training kan je je aanbod nog beter laten aansluiten bij de wensen van jouw doelgroep, of is het zelfs gelukt om aanbod voor een hele nieuwe doelgroep op te starten.

De training bestaat uit twee avonden, waarbinnen je informatie krijgt en gezamenlijk opdrachten doet. Tussen de trainingsavonden door krijg je een huiswerkopdracht mee. Op de laatste avond pitch je als vereniging of organisatie je mogelijke nieuwe plannen.
De trainingsdata zijn:

Maandag 14 november 2022 van 19.00 tot 20.30 uur
Maandag 28 november 2022 van 19.00 tot 20.30 uur

Bij de training hoort een praktijkboekje: een handige boekje waarin je alle stof rustig terug kunt lezen en waarin je de thuisopdrachten kunt maken. Per organisatie kunnen er 3-4 personen aan de training meedoen. Het is erg fijn als dit niet alleen bestuursleden zijn, neem ook een paar enthousiaste leden mee! De kosten voor de training zijn € 10,- per persoon.

De training wordt gegeven door Isolde van Meerwijk van KultuurLoket. Aanmelden kan tot en met 7 november. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leonie Zuidema via hallo@kultuurloket.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 14 november 2022 : 19:00 - 20:30
ma 14 november 2022 : 20:00 - 20:30

Toelichting: de training bestaat uit 2 dagen: 14 en 28 november (op hetzelfde tijdstip)

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Waar is het?

VRIJDAG Walstraat
Walstraat 34
9711 VS GRONINGEN
050 3051400
www.bijvrijdag.nl
receptie@bijvrijdag.nl

€ 10,00