Samenleessessie

1 juni t/m 6 juli, Bibliotheek Drachten | Smallingerland in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Geniet jij ook graag van een bijzonder verhaal of een mooi gedicht? Houd je van een goed gesprek? Wil je samen met andere mensen iets leuks doen? En wil je je digitale vaardigheden verbeteren? Doe dan mee aan de samenleessessies die de bibliotheek van 1 juni tot 6 juli organiseert in samenwerking m...

Lees meer

Geniet jij ook graag van een bijzonder verhaal of een mooi gedicht? Houd je van een goed gesprek? Wil je samen met andere mensen iets leuks doen? En wil je je digitale vaardigheden verbeteren?

Doe dan mee aan de samenleessessies die de bibliotheek van 1 juni tot 6 juli organiseert in samenwerking met de Culturele Apotheek.

Bij het samenlezen lees je samen met anderen hardop mooie teksten uit de wereldliteratuur – pakkende romanpassages, rake gedichten, grappige korte verhalen – en ga je hierover met elkaar in gesprek. Roept de tekst een gevoel van herkenning op? Welke herinneringen of gedachten brengt dit boven? Moet je lachen om de hoofdpersoon of irriteer je je juist?

In deze samenleessessies ga je onder begeleiding van de Culturele Apotheek ‘live’ samenlezen in de bibliotheek. Daarnaast proberen we verschillende manieren uit om online samen te lezen. Voor jouzelf is het een kans om je digitale vaardigheden aan te scherpen en programma’s als zoom goed onder de knie te krijgen. En zo help je om een passende manier te vinden om online samen te lezen voor zoveel mogelijk mensen. Zodat we kunnen blijven samenlezen, ook als we weer eens een tijdje dicht moeten.

Stichting Culturele Apotheek doet onderzoek naar manieren om ouderen te betrekken bij online activiteiten over literatuur. Deze samenleessessies maken onderdeel uit van dit onderzoek.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 1 juni 2022 : 14:00 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Bibliotheek Drachten | Smallingerland
Museumplein 1
9203 DD DRACHTEN
www.bibliotheekdrachten.nl

gratis