Sandra van Nieuwland

4 september, Podium Lewinski in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Sandra van Nieuwland breekt in 2012 definitief door als deelnemer van The Voice of Holland. Datzelfde jaar schrijft ze Nederlandse muziekgeschiedenis door met maar liefst vijf van haar singles in de top 10, ook nog tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Haar debuutalbum ‘And More’ staat zeven ...

Lees meer

Sandra van Nieuwland breekt in 2012 definitief door als deelnemer van The Voice of Holland. Datzelfde jaar schrijft ze Nederlandse muziekgeschiedenis door met maar liefst vijf van haar singles in de top 10, ook nog tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Haar debuutalbum ‘And More’ staat zeven weken op nummer 1 en wordt beloond met platina.

Na dit avontuur richt Sandra zich meer op het schrijven van indie nummers en mag ze voor haar tweede album ‘Banging On The Doors Of Love’ een gouden plaat en de prestigieuze Edison Pop voor Beste Album in ontvangst nemen.

Begin vorig jaar stond Sandra op het punt haar Human Alien and More-tour af te trappen toen de zalen plotseling sloten. Nu er weer voorzichtig live optredens voor publiek gepland kunnen worden laat ze zich dat geen twee keer zeggen!

Vanaf juli is Sandra van Nieuwland weer live op de podia te zien. Tijdens deze intieme voorstelling wordt Sandra begeleid door Len van de Laak op toetsen en spelen ze naast materiaal van haar meest recente album 'Human Alien' ook eerder werk van onder meer haar platina-album 'And More' en een akoestische versie van haar nieuwe single 'Sandcastles'.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 september 2021 : 19:30 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 20.00

Voorverkoop: www.lewinski.nl.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Podium Lewinski
Waterhoenstraat 2
8601 XT SNEEK
06 1204 5271
www.lewinski.nl

€ 20,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader