Sandra van Nieuwland

12 december, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Singer-songwriter Sandra van Nieuwland komt 12 december met haar nieuwe single ‘Sandcastles’ naar Iduna! Met albums ‘Human Alien' & ‘And more’. Singer-songwriter Sandra van Nieuwland komt met haar nieuwe single ‘Sandcastles’ naar Iduna op 12 december! Sandcastles is een catchy popsong met een zomer...

Lees meer

Singer-songwriter Sandra van Nieuwland komt 12 december met haar nieuwe single ‘Sandcastles’ naar Iduna! Met albums ‘Human Alien' & ‘And more’.

Singer-songwriter Sandra van Nieuwland komt met haar nieuwe single ‘Sandcastles’ naar Iduna op 12 december! Sandcastles is een catchy popsong met een zomerse knipoog naar de 80’s met onder al dat zand toch een diepere laag. De single is een tegengeluid op de huidige maakbare maatschappij, waar vooral veel waarde wordt gehecht aan succes en een meetbaar resultaat. Naast Sandcastles bestaat de setlist voor de tour uit haar laatste album ‘Human Alien’ en haar meest geliefde werk uit platina-album ‘And more’.

Sandra van Nieuwland werd in 2012 landelijk bekend door haar deelname aan The Voice of Holland. Datzelfde jaar schreef ze de Nederlandse muziekgeschiedenis door met maar liefst vijf van haar singles in de top 10 te staan en tegelijkertijd op nummer 1,2 en 3 te staan. Haar debuut album ‘And More’ stond zeven weken op nummer 1 en werd beloond met platina. Na dit avontuur wilde Sandra zich meer richten op het schrijven van indie muziek en mag ze voor haar tweede album ‘Banging On The Doors Of Love’ een gouden plaat en de prestigieuze Edison Pop voor Beste Album in ontvangst nemen. Ook het afgelopen jaar heeft ze niet stilgezeten. Sandra werkt namelijk aan een nieuw album samen met producer Len van Laak, dat begin volgend jaar uitkomt!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 12 december 2021 : vanaf 15:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 18.00 € 16.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 18,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader