Sarah Sötemann & Stephan Phillip Janssen

27 november, De Kanselarij in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kanselarijconcert in teken van het Nederlandse lied. Het tweede Art Connectionconcert van dit seizoen staat geheel in het teken van het Nederlandse lied met twee Friese prijswinnaars: Sarah Sötemann en Stephan Phillip Janssen. Beiden een geheel frisse wind in het Nederlandse liedrepertoire. Ze wo...

Lees meer

Kanselarijconcert in teken van het Nederlandse lied.

Het tweede Art Connectionconcert van dit seizoen staat geheel in het teken van het Nederlandse lied met twee Friese prijswinnaars: Sarah Sötemann en Stephan Phillip Janssen. Beiden een geheel frisse wind in het Nederlandse liedrepertoire.
Ze wonnen allebei prijzen voor hun songwriters-schap.

Sötemann Beste Singersongwriter van Friese bodem en Janssen de Kleine Prijs van Friesland. Janssen schrijft crossover nummers van hiphop tot klassieke tranentrekkers. Sötemann schrijft vooral Nederlandstalig. Haar muzikale achtergrond zit in het theaterlied wat duidelijk hoorbaar is in haar teksten die het midden houden tussen vrolijk cynisme en poëtische ontroering. Janssens fluwelen stem en groofy spel zijn een verrassende combinatie en Sötemann haar talige vindingen en humor weten altijd teraken. Naast hun muziek hebben ze nu ook een klein theater “Podium Zwaluw” waar ze maandelijks een Open Podium organiseren.

Het concert is vrij toegankelijk maar op tijd komen is wenselijk door de verwachte drukte. Na afloop is er een collecte om de gemaakte kosten enigszins binnen de perken te houden.

De deuren van de Kanselarij zijn vanaf 14.00 uur geopend en men kan vóór en na het concert gezellig zitten in het sfeervolle café in De Kanselarij.

Een heerlijke middag genieten van muziek, zang en fantastische teksten.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: collecte na afloop.

Waar is het?

De Kanselarij
Turfmarkt 11
8911 KS LEEUWARDEN