Sass Jordan & The Champagne Hookers

11 juni, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Canadese Sass Jordan is een ware rockdiva en met haar rauwe/scheurende rockstem komt ze 11 juni naar Iduna! SASS JORDAN KOMT MET NIEUW ALBUM OP ZAK NAAR DRACHTEN! Op 13 maart van dit jaar heeft ze het album ‘Rebel Moon Blues’ uitgebracht. Op het nieuwe album zet ze, zoals de titel al doet vermoe...

Lees meer

De Canadese Sass Jordan is een ware rockdiva en met haar rauwe/scheurende rockstem komt ze 11 juni naar Iduna!

SASS JORDAN KOMT MET NIEUW ALBUM OP ZAK NAAR DRACHTEN!
Op 13 maart van dit jaar heeft ze het album ‘Rebel Moon Blues’ uitgebracht. Op het nieuwe album zet ze, zoals de titel al doet vermoeden, een extra stap richting de blues. Met een uitgebreide band, the Champagne Hookers komt zij terug naar Iduna.
De Canadese Sass Jordan is een ware rockdiva. De zangeres werd wereldwijd bekend toen ze in 1992 het album ‘Racine’ uitbracht. Het album is bekend van hits als ‘Make You a Believer’ en ‘You Don’t Have To Remind Me’. Haar succes heeft zelfs geleid tot samenwerkingen met bands als Aerosmith, The Rolling Stones, AC/DC en Van Halen.
Sass Jordan staat bekend om haar rauwe, scheurende rockstem. Ze zegt zelf vooral beïnvloed te zijn door blueszangers en -zangeressen als Janis Joplin, Bonnie Rait, Paul Rodgers en Steven Tyler.
‘Rebel Moon Blues’ is Sass’ 9e studio-album en het eerste album sinds 10 jaar! De afgelopen jaren is Jordan naar eigen zeggen op een muzikale reis geweest om haar liefde voor de blues te herontdekken. Daaruit ontstonden prachtige nummers waarbij ze haar versie ontwikkelde van nummers van haar favoriete artiesten. Zo heeft ze nummers van Willie Dixon, Elmore James, Freddie King, Gary Moore en Rory Gallagher gebruikt. Naast deze klassieke covers staan ook zelfgeschreven nummers op de plaats.
Het beste kun je dit alles natuurlijk in Iduna komen ontdekken, want live is en blijft de flamboyante Kick Ass Sass op haar best.

Support wordt verzorgd door Chris Caddell. Chris wordt momenteel gezien als een van Canada’s beste gitaristen en is groot fan van Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan en Colin James. De invloeden van deze helden hoor je onmiskenbaar terug in zijn vuige gitaarspel. Als frontman van The Wreckage steelt hij harten over de hele wereld met zijn ongetemde gitaar en soulvolle stemgeluid.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 11 juni 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 18.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 20,00