Savannah - Back to the Country Part 12

21 januari 2023, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In show nummer 12 trakteren solist Dick van Altena en de band Savannah u weer op een reeks prachtige ‘nieuwe’ oude titels uit de rijke muziek-historie. Populaire songs worden her en der afgewisseld met een onbekend juweeltje. Tevens schuwt men niet om op gepaste momenten de countrygrenzen lichtelijk...

Lees meer

In show nummer 12 trakteren solist Dick van Altena en de band Savannah u weer op een reeks prachtige ‘nieuwe’ oude titels uit de rijke muziek-historie. Populaire songs worden her en der afgewisseld met een onbekend juweeltje. Tevens schuwt men niet om op gepaste momenten de countrygrenzen lichtelijk te overschrijden met aanverwante muzieksoorten uit de sixties.
U zult merken dat dit niet alleen de herkenbaarheid maar ook uw meezingdrang ten goede komt.

Savannah staat al decennia-lang aan de Europese countrytop, Dick van Altena was voorman van de fameuze band Major Dundee.

Met deze nieuwste, sprankelende muziektheater-productie maakt de 7-koppige cast het dozijn vol. We kunnen hierbij gerust stellen dat de 11 voorgaande edities zeker een garantie bieden voor de toekomst, namelijk: 'Back to the Country part 12!'

Na de reguliere show verhuist het gezelschap naar de foyer van het theater voor de traditionele en inmiddels vermaarde afterparty.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 januari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 23.50

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl

€ 23,50