Schiet de perfecte close-up en leer over macrofotografie

10 juli, Bezoekerscentrum De Alde Feanen in EARNEWÂLD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Fotografie-excursie It Fryske Gea (12+). We plaatsen ze vaak op onze social media. Close-up foto’s van kleine beestjes of juist van die ene prachtige bloem. Hoe je dit als amateur ook voor elkaar krijgt? Met timing, een beetje geluk, maar ook zeker skills. Leer het tijdens onze fotografie-excursi...

Lees meer

Fotografie-excursie It Fryske Gea (12+).

We plaatsen ze vaak op onze social media. Close-up foto’s van kleine beestjes of juist van die ene prachtige bloem.

Hoe je dit als amateur ook voor elkaar krijgt? Met timing, een beetje geluk, maar ook zeker skills. Leer het tijdens onze fotografie-excursie in de Alde Feanen. We richten ons op macrofotografie, zodat ook jij straks de perfecte close-up schiet!

Met de natuur als decor, gaan we op pad met de camera. Om zeker te zijn van genoeg beeldmateriaal biedt de ‘natuurmuur’ bij ons bezoekerscentrum uitkomst. De insecten en bloemen die hier wonen zijn perfecte fotomodellen. Vooral wanneer alles in bloei staat! Onze excursieleider laat je dit graag zien.

Ontdek de schoonheid van de zwarte toorts, insecten, bodemdiertjes en planten als st. janskruid, wilde tijm, paardenbloem en de grote kattenstaart. Deze planten trekken met hun kleurenpracht allerlei vlinders, zweefvliegen en bijen aan. Erg fotogeniek en zeker een uitdaging voor elke amateurfotograaf.

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via www.itfryskegea.nl. Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 10 juli 2022 : 10:00 - 12:00

Prijzen

Volwassenen : € 4.00

Toelichting: leden gratis.

Waar is het?

Bezoekerscentrum De Alde Feanen
Koaidyk 8
9264 TP EARNEWÂLD
0511 539618
www.dealdefeanen.nl
bcdealdefeanen@fryskegea.nl