Schilderen in de dorpstuin

17 augustus, Plaats De Wereld in VRIES

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Workshop schilderen in de dorpstuin, schilder je eigen stilleven van bloemen, fruit, groente of een ander tafereel. In de kleurrijke entourage van de dorpstuin met bloemenpluktuin, groentetuin en thematuinen ga je in deze workshops onder leiding van beeldend kunstenaar Mathilde Leonore aan de slag ...

Lees meer

Workshop schilderen in de dorpstuin, schilder je eigen stilleven van bloemen, fruit, groente of een ander tafereel.

In de kleurrijke entourage van de dorpstuin met bloemenpluktuin, groentetuin en thematuinen ga je in deze workshops onder leiding van beeldend kunstenaar Mathilde Leonore aan de slag met teken- en schildermaterialen. Abstract of juist realistisch, schilderen of tekenen op papier of canvas: tijdens deze workshops verbeeld jij wat je ziet op een manier die bij je past. Met instructie en feedback van Mathilde maak jij een kunstwerk dat je aan het einde van de workshop mee naar huis neemt.

Deze workshops zijn zowel voor beginners als gevorderden geschikt en kunnen los of als schildercursus worden geboekt. Bij goed weer wordt buiten in de tuin geschilderd en getekend. De workshop kost € 27,50 per keer. Als je twee keer meedoet kost het in totaal € 50,00.

Voor meer informatie en opgave zie : https://plaatsdewereld.nl/.../schilderen-in-de-dorpstuin.../

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 17 augustus 2022 : 13:30 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 27.50

Waar is het?

Plaats De Wereld
Westerstraat 26a
9481 CB VRIES

€ 27,50