Schlagers, songs en smartlappen

22 mei, BaronTheater in OPENDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Liedjes van vroeger en nu. Klaas Landman, bijgestaan door Showorkest Bigband & Zo, Duo Sonic, Koor InBetween en Gerard vd Laan. Schlagers, songs en smartlappen rijgen zich aaneen in dit programma, waarmee Klaas Landman alsnog zijn 40-jarig jubileum als zanger/liedjesschrijver viert. Hij wordt bijge...

Lees meer

Liedjes van vroeger en nu. Klaas Landman, bijgestaan door Showorkest Bigband & Zo, Duo Sonic, Koor InBetween en Gerard vd Laan.

Schlagers, songs en smartlappen rijgen zich aaneen in dit programma, waarmee Klaas Landman alsnog zijn 40-jarig jubileum als zanger/liedjesschrijver viert.
Hij wordt bijgestaan door showorkest Bigband & Zo, Duo Sonic, het koor in Between en zijn vaste begeleider pianist Gerard van der Laan, in totaal zo’n 60 medewerkenden.

Naast het vooroorlogse Nederlandstalige levenslied (zoals “Droomland”), waarmee hij ooit begon krijgt ook eigen werk een plaats in dit programma, o.a. de titelsong van zijn cd “In jou klinkt een lied”. En verder hoort u liedjes variërend van “Als sterren flonk’rend aan de hemel staan” (De Ramblers) en “O, wat ben je mooi” (De Spelbrekers), tot” Let me try again” (Sinatra).

Duo Sonic (easy listening, country en rock)) en het koor In Between leveren vocaal hun aandeel, terwijl het showorkest niet alleen zorgt voor begeleiding, maar ook spettert in een aantal nummers uit het eigen repertoire.

Al met al een uiterst gevarieerd programma.

Klaas Landman begon in 1980 met oude levensliederen als "Aan de muur van ‘t oude kerkhof”, al snel aangevuld met eigen liedjes. Hij gaf koffieconcerten en trad op bij allerlei festiviteiten, zowel tussen de schuifdeuren, als in de noordelijke theaters. Bij Radio Noord (toen nog Groningen/Drenthe), werkte hij jarenlang veelvuldig mee aan het roemruchte programma “Muziekmelange". De laatste jaren treedt Klaas nog maar af en toe op, doorgaans met een liedjesprogramma samen met pianist Gerard van der Laan. Ook zag hij zijn jaarlijkse deelname aan het Ouderen Song Festival vanaf 2011 bekroond met meerdere finaleplaatsen en optredens in o.a. het DeLaMar Theater en Koninklijk Theater Carré, waar hij ook een internetprijs kreeg uitgereikt. In 2013 verscheen zijn CD “In jou klinkt een lied” met 21 liedjes, waarvan een aantal van eigen hand.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 22 mei 2022 : 14:30 - 16:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 10.00

Toelichting: digitale kaarten excl. €1,50 verwerkingskosten.

Voorverkoop: BioCorner, Tolberterstraat 19, 9351 BB Leek; Primera Marum, De Wending 71, 9363 AZ Marum; BaronTheater, digitaal https://www.barontheater.nl.

Waar is het?

BaronTheater
Verbindingsweg 9
9865 TE OPENDE
0594 659550
www.barontheater.nl
info@barontheater.nl

€ 12,50