Schrijfcafé

21 december, Pakhuis Engeland in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Heb je zin in schrijven? Meld je aan voor het maandelijkse Schrijfcafé van Script en co! Op iedere derde woensdag in de maand van 19.00 - 21.00 uur is er een schrijfcafé in Pakhuis Engeland aan de Noorderhaven waar je samen met anderen schrijft. Je krijgt creatieve opdrachten waarna je geïnspire...

Lees meer

Heb je zin in schrijven? Meld je aan voor het maandelijkse Schrijfcafé van Script en co!

Op iedere derde woensdag in de maand van 19.00 - 21.00 uur is er een schrijfcafé in Pakhuis Engeland aan de Noorderhaven waar je samen met anderen schrijft.

Je krijgt creatieve opdrachten waarna je geïnspireerd aan de slag gaat. Na het schrijven kun je als je dat wilt je werk voorlezen.

Je bent van harte welkom! Iedereen kan meedoen, het maakt niet uit of je ervaring hebt met schrijven. De opdrachten zorgen ervoor dat je teksten als vanzelf op papier komen. Het gaat vooral om het plezier in schrijven!

Je betaalt 15 euro contant of per tikkie, inclusief koffie/thee. Aanmelden kan via de website www.scriptenco.com. Daar vind je ook informatie over andere schrijfactiviteiten en cursussen creatief schrijven.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 21 december 2022 : 19:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Toelichting: Stadjerspas € 10,00.

Waar is het?

Pakhuis Engeland
Noorderhaven 199
9712 VG GRONINGEN

€ 15,00