Schuurverkoop / rommelmarkt

18 juni, Gehele dorp in ADUARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Schuurverkoop / rommelmarkt in geheel Aduard Elk jaar op de derde zaterdag in de maand juni organiseert de Chr. Oranjevereniging Oranje Getrouw in Aduard een Schuurverkoop. De Schuurverkoop wordt gehouden door heel het dorp Aduard. Elke verkoper mag op zijn eigen terrein van zijn woning of schuur ...

Lees meer

Schuurverkoop / rommelmarkt in geheel Aduard

Elk jaar op de derde zaterdag in de maand juni organiseert de Chr. Oranjevereniging Oranje Getrouw in Aduard een Schuurverkoop.

De Schuurverkoop wordt gehouden door heel het dorp Aduard. Elke verkoper mag op zijn eigen terrein van zijn woning of schuur allerlei spullen te koop aanbieden. De opbrengst hiervan is voor elke deelnemer van de schuurverkoop zelf.

Het wordt een bekend fenomeen in Aduard de Schuurverkoop. Op Zaterdag 22 juni 2019 was de 9e editie van de Schuurverkoop. Met veel deelnemers was het een succes, voor de kinderrommelmarkt was helaas weinig animo, en hopen dat er dit jaar weer meer kinderen mee willen doen. Er was volop beweging in Aduard en was het erg druk in het dorp. Het weer was een super leuke dag!

Het is een gezellig dorpsfeest voor iedereen! Aduard hoopt volgend jaar nog meer bezoekers te trekken naar de jaarlijkse schuurverkoop. Heeft u ideeën of tips, mail ons!!!

10e editie Schuurverkoop is op:

Zaterdag 18 juni 2022 (10-15 uur)
U kunt zich weer opgeven via de website. Minimaal aantal deelnemers zijn 50 adressen.
Mocht er minder animo zijn dan gaat de schuurverkoop niet door.

U kunt in Aduard plattegrondjes verkrijgen van de deelnemers

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 juni 2022 : 10:00 - 15:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Gehele dorp

9631 RZ ADUARD

gratis