Scouting For Girls

25 november, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met hun tweede album ‘Everybody Wants To Be On Tv’ in 2010 werden ze in een klap wereldberoemd. Ze verkochten twee miljoen albums, scoorden grote hits met nummers als ‘This Ain’t A Love Song’ en ‘She’s So Lovely’, en stonden op de grootste festivals. Al die jaren later zijn de drie heren van Scout...

Lees meer

Met hun tweede album ‘Everybody Wants To Be On Tv’ in 2010 werden ze in een klap wereldberoemd. Ze verkochten twee miljoen albums, scoorden grote hits met nummers als ‘This Ain’t A Love Song’ en ‘She’s So Lovely’, en stonden op de grootste festivals.

Al die jaren later zijn de drie heren van Scouting For Girls nog steeds niet te stoppen. Dit najaar komen ze eindelijk weer naar Nederland voor een drietal shows, waaronder eentje in Simplon!

De afgelopen twee jaar waren ook voor Scouting For Girls anders dan anders. Verplicht zaten ze thuis en genoten ze kort van een eenvoudig leven. Ze verdiepten zich opnieuw in de muziek en cultuur van hun jeugd in de jaren ’80. Wat een zomer vol festivals had moeten zijn, werd 2020 het jaar waarin Scouting For Girls in de studio zat om een album vol met vrolijke covers uit de jaren ’80 op te nemen.

‘Easy Cover’ is een album geworden om deze hits te vieren, om mensen zoveel mogelijk plezier te geven als ze weer terug op het podium mogen staan. Samen met hun grootste hits en nieuwste nummers gaat dat helemaal goedkomen!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 25 november 2022 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 17,50