Second Waltz

19 december, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Heerlijk meezingen, zwieren en zwaaien op overbekende melodieën. Van Weense evergreens die je meevoeren in de sfeer van het beroemde Nieuwjaarsconcert tot Italiaanse kaskrakers als “Buona Sera”. Ook hoogtepunten uit musicals als Phantom of the Opera en West Side Story en onvergetelijke melodieën uit...

Lees meer

Heerlijk meezingen, zwieren en zwaaien op overbekende melodieën. Van Weense evergreens die je meevoeren in de sfeer van het beroemde Nieuwjaarsconcert tot Italiaanse kaskrakers als “Buona Sera”. Ook hoogtepunten uit musicals als Phantom of the Opera en West Side Story en onvergetelijke melodieën uit opera en operette ontbreken niet. En natuurlijk ‘The Second Waltz”, met een zelfgeschreven Nederlandse tekst, die iedereen kan meezingen.

Sinds de landelijke doorbraak in 2011 onder de naam Opera Familia via Holland’s Got Talent bij RTL4, is La Familia zeer succesvol te noemen in zowel Nederland als ook daarbuiten. Zij zingen van klassiek tot pop. Van Nederlandstalige luisterliedjes tot bewerkingen van beroemde koorwerken.

La Familia wordt vaak vergeleken met “Il Divo” en gezien als de vocale versie van André Rieu. Na het concert blijven sopraan Belinda, bariton Paul en mezzosopraan Carla nog even gezellig na voor een ontmoeting tijdens de “Meet & Greet”.

Kortom een middag heerlijk genieten van prachtige muziek, lieve mensen, mooie stemmen, humor en ontroering en bovenal gezellig meedoen en samenzijn.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 december 2021 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 20,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader