Seedykstermerk

10 september, 't Garnalenfabriekje in MODDERGAT

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 4 juni, 9 juli en 10 september organiseert museum ’t Fiskershúske in Moddergat een knusse en gezellige markt op het terrein van de garnalenfabriek in Moddergat. De markt is open van 10.00 tot 17.00 uur. Op het terrein waar eerder de replica van een houten vissersschip -de WL19- werd gebo...

Lees meer

Op zaterdag 4 juni, 9 juli en 10 september organiseert museum ’t Fiskershúske in Moddergat een knusse en gezellige markt op het terrein van de garnalenfabriek in Moddergat. De markt is open van 10.00 tot 17.00 uur.
Op het terrein waar eerder de replica van een houten vissersschip -de WL19- werd gebouwd, bruis het op deze zaterdagen van de marktactiviteiten. Er is een grote variëteit aan streekproducten zoals kaas, honing en zeep. Maar ook is er aanbod in brocante, kunst, antiek, vintage kleding, keramiek, handwerk en maritieme verzamelobjecten.
De projecten en initiatieven van de stichting waarvan ’t Fiskershúske onderdeel van uit maakt zijn ook vertegenwoordigd. Zo is er een stand van de visserstruien van Waddenwol en in de stand van museum ‘t Fiskershúske worden brocante verkocht.
De ‘Seedykstermerk’ vervangt de ‘Simmermerk’ die eerder elk jaar plaatsvond rondom het ‘t Fiskerhúske.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 september 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

't Garnalenfabriekje
It Grenaatfabryk 2-4
9142 VH MODDERGAT
www.garnalefabryk.nl/moddergat

gratis